Іномарка збила школяра і переїхала його. ВІДЕО

Іномарка збила школяра і переїхала його. ВІДЕО
У Сумах на пішохідному переході іномарка збила 16-річного школяра.

Очевидці виклали відео ДТП на YouTube, повідомляють Коментарі з посиланням на «Комсомольськую правду в Украине».

Хлопець і дівчина збирались перейти дорогу по «зебрі». Маршрутка зупинилася, щоб пропустити пішоходів, а за нею по другій смузі їхав автомобіль «Шкода», який збив хлопця. При цьому школяр перекинувся, впавши на капот авто, після чого потрапив під колеса машини.

Як пише автор відео, школяра доставили в дитячу лікарню. Медики констатували закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом плечової кістки та гомілки. Всі обставини ДТП зараз з'ясовують правоохоронці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вп, ви дивіться хоть що копіпастите? чітко видно що хлопець під колеса не потрапив.
Відповісти
Школяр сам винен, не дотримався елементарних правил безпеки та правил переходу дороги. Збебра не убеспечить твоє життя! Та й якщо придивитись то з таким темпом як він йшов загальмувати навіть з дозволених 60км/год до повної зупинки в таких умовах нереально!
Тому при переході дороги будьте обічніші!
Відповісти
Я с тобой согласен. В школе научили как переходить дорогу (касается и взрослых тоже)а вот думать не научили. В основном касается тех у кого нету автомобиля, и скорее всего никогда не будет. Школьник мог бы и приостановится, да выглянуть , не ту ли там машины. Но водила тоже гений. В автошколе первым делом, и постоянно учат,что если вы видите что авто стало перед пешеходным переходрм, снизте скорость, и убедитесь что дальнейшее движениее будет безопасно. Я когда обгоняю на пешеходном, всегда притормаживаю, или останавливаюсь, если не вижу "всей картины".

Когда то прочитал хорошую фразу: Пешеход, помни - умирая на пешеходном переходе ты был прав!
Відповісти
По-перше я там не бачу дорожню розмітку "зебра", по-друге маршрутка зупиняється з УВІМКНЕНИМ правим поворотником, по-третє знову ж таки через ту маршрутку водій "шкоди" не побачив знак 5.35.1, 5.35.2 «Пішохідний перехід» (хоча невідоме чи він взагалі там є, по-четверте добре видно що дівчина зупинилась пропускати лехковика, а хлопець . . . , по-пяте маршрутка зупиняється для висадки-посадки пасажирів на нібито пішохідному переході, що ще раз ставить під сумнів яка там ще "зебра". P.S. І це ще одна жертва наших безвідповідальних служб яка розтавляє ті знаки, і зажерливих ДАЇшників які "косять капусту" на наших абсурдних дорогах (відсодків з 95 знаків, що стосуються пішохідного переходу встановленні з порушенням всіх правил і ДСТУ)!
Відповісти