Луцький депутат подав на міськраду до суду

Луцький депутат подав на міськраду до суду
Депутат Андрій Осіпов має намір судитися з Луцькою міською радою, яка незаконно, на його думку, прийняла рішення про реорганізацію комунальних закладів охорони здоров’я.

Відповідний адміністративний позов, датований 25 грудня, він спрямував до Луцького міськрайонного суду з метою оскаржити це рішення.

Луцький обранець, адвокат Андрій Осіпов (ВО «Батьківщина») у позові стверджує, що 18 грудня Луцька міськрада незаконно прийняла рішення «Про реорганізацію комунальних лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я».

Осіпов переконаний: приймаючи таке рішення, не була врахована думка самих медиків та людей, які користуються послугами мед закладів.

«Руйнування усталеної системи медичних послуг, яка є зручною і зрозумілою для населення, – це нерозсудливо», – вважає депутат.

Але найважливіший аргумент Осіпова – те, що рішення приймалося протиправно, бо у сесійному залі не було достатньої кількості депутатів, тобто обранці голосували чужими картками. Під час судового розгляду депутат обіцяє надати відповідні докази.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Осіпов
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.