У російського губернатора знайшли «золотий» унітаз

У російського губернатора знайшли «золотий» унітаз
У російському Заполяр'ї, за 10 кілометрів від Салехарда, ввели в експлуатацію інвестиційно-«інноваційний» об'єкт, який обійшовся бюджету Ямало-Ненецького автономного округу в 18,4 мільйона рублів.

Вершиною інновації стало 2обладнання» вартістю 8,3 мільйона рублів (3,72 мільйона гривень), яке за документами проходить як «дизайн-проект фарфор білосніжний Венеція», або, простіше кажучи, унітаз, - повідомляє Сегодня з посиланням на розслідування «Нової газети».

«Справа в тому, що інвестиційним та інноваційним цей «об'єкт» можна вважати хіба що тому, що оплачував роботи «Регіональний інноваційно-інвестиційний фонд «Ямал», єдиний засновник якого - департамент по інновації та науці адміністрації ЯНАО. І саме бюджетні гроші освоює цей фонд (тому ми і можемо припустити, що унікальний унітаз оплачений з бюджетних коштів - Ред.). А єдині користувачі унікального «об'єкта» - члени родини губернатора ЯНАО Дмитра Кобилкіна», - підкреслили журналісти.



Відзначається, що «об'єкт» розташований в готельно-транспортному комплексі «Ямальський», який місцевим жителям більше відомий «резиденція губернатора».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: унітаз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чим більше в них золотих унітазів, тим меньше в них патронів.
Кожному чиновнику раші треба такий унітаз ставити, тільки ще дорожчий)
Відповісти
Останні новини
У російського губернатора знайшли «золотий» унітаз
10 листопад, 2017, 23:05