Якщо хлопці дадуть добро – одягну капітанську пов'язку, – Пищур

Якщо хлопці дадуть добро – одягну капітанську пов'язку, – Пищур
Футбольний нападник Олександр Пищур, який вкотре повернувся у «Волинь», вважає своє останнє нетривале розлучення з клубом прикрою помилкою.

Про це спортсмен повідав газеті «Команда», інформує прес-служба ФК «Волинь».

За словами Пищура, його двомісячне перебування в сімферопольській «Таврії» нагадувало швидше короткострокове відрядження.

«Варіант з переходом в «Таврію» виник якось спонтанно, може, саме тому я і не затримався в Сімферополі, – сказав Олександр. – У мене вже був час проаналізувати, чому не склалося в «Таврії», і, на жаль, на багато питань я так і не знайшов відповіді, може, дійсно, це, як кажуть, не моя команда».

– Напевно твоєму поверненню до «Волині» найбільше зрадів приятель і одноклубник Шарпар?

– Ми з ним обмінювалися новорічними та різдвяними привітаннями, однак цілком імовірно, що з Шарпаром разом уже не зіграємо, адже він виступав за «Волинь» на правах оренди і повернувся в «Металіст», з яким і їде на збір до ОАЕ. Хоча все ще може бути ...

– А з Кварцяним в ці дні не зустрічалися?

– Не доводилося. Було багато організаційних питань, які потрібно було вирішити в терміновому порядку. Хоча, якщо відверто, навіть не знаю, чи залишився Віталій Кварцяний працювати в структурі клубу.

– Коли ви з керівництвом кримського клубу за обопільною згодою вирішили таки розлучитися, хто покликав назад до Луцька?

– Тогочасний головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний.

– Але ж, пригадується, саме через напружені стосунки з Кварцяним ти минулої осені змушений був залишити «Волинь»...

– Та ні, ніякого конфлікту з Кварцяним в мене не було. Просто іноді настає момент, коли хочеться відпочити один від одного. Тому і прийняв рішення піти з «Волині», а на прощання потиснув руку Кварцяному.

– Наприкінці минулого року ситуація на тренерському містку у «Волині» кардинально змінилася, і Кварцяному довелося піти у відставку. Але це не позначилося на твоїй долі.

– Справа в тому, що і нове керівництво «Волині» було зацікавлене в моїх послугах. І перед від'їздом на перший закордонний збір до Туреччини я підписав з лучанами річний контракт.

– З новим керманичем Анатолієм Дем'яненко вже розмовляли?

– Ні. Адже на наступний день після його подання ми пройшли медогляд, а потім займалися кросової підготовкою. І, як бачите, було не до цього. Хоча Дем'яненко сказав, що в Туреччині обов'язково поспілкується з кожним.

– До речі, Дем'яненко не приховує, що під його керівництвом «Волинь» гратиме по-іншому, ніж при Кварцяному...

– Знаєте, мені здається, в якій манері ми будемо грати, не так уже й важливо. Ще є час перебудуватися, і головне щоб це допомогло домагатися позитивного результату...

– Коли минулої осені ти йшов з «Волині», вона була міцним середняком, зараз же, схоже, не уникнути важкої боротьби за виживання...

– Нічого страшного. Потрібно забути про останні невдачі і постаратися добре підготуватися до нових випробувань.

– Пригадується, до переходу в «Таврію» у «Волині» тобі доводилося бути капітаном...

– Абсолютно вірно. і якщо хлопці дадуть добро, я з задоволенням знову одягну капітанську пов'язку.

– З новачками «Волині» вже встиг познайомитися?

– Переніс цю місію на збір до Туреччини. Думаю, все ж, важливіше, що нашому керівництву вдалося зберегти кістяк торішнього складу, зокрема, бомбардира Майкона, інтерес до якого виявляли відразу декілька серйозних клубів.

– На відміну від одноклубників, у тебе було більше часу для відпочинку у зв'язку з тим, що ти достроково покинув «Таврію». Їздив кудись погрітися на сонечку?

– Ні. У минулому році в Чернігові почав будувати будинок, ось у грудні і довелося попрацювати. Хоча до новосілля ще далеко...

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Якщо хлопці дадуть добро – одягну капітанську пов'язку, – Пищур
12 січень, 2012, 12:07