Як обирали найкращого студента Волині. ФОТО

Як обирали найкращого студента Волині. ФОТО
У Луцьку відбувся фінальний етап конкурсу «Кращий студент Волині-2017». Переможцем став студент Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Назар Дубина.

Фінал конкурсу відбувся у четвер, 16 листопада, у Палаці культури міста Луцька. Організувала захід громадська організація «Студентська Рада Волині» за підтримки управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.

У журі була начальник відділу сім’ї та молоді департаменту сім’ї, молоді та спорту Катерина Шкльода, очільник «Молодіжного центру Волині» Захар Ткачук, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик, представниця компанії «InternetDevels» Дарина Олійник, шоумен Сергій Скулинець.

Нагадаємо, що у відбірковому етапі на звання «Кращий студент Волині - 2017» перемогли наступні кандидати:
- Кращий студент-громадський діяч Волині - Гаранчевська Ірина (ЛНТУ)
- Кращий студент-журналіст Волині-Хазова Анастасія(СНУ)
- Кращий студент-науковець Волині розділили між собою Шуляк Назар (СНУ) та Тележинська Надія (ЛНТУ)  
- Кращий студент-митець Волині- Дубина Назар(СНУ)
- Кращий студент-спортсмен Волині - Колодій Олександр(АРТІП)
- Кращий студент-дизайнер Волині-  Віра Алфьорова(СНУ)
- Кращий студент- програміст Волині - Книшук Володимир(ЛНТУ)

Фінальна битва за титул кращого студента області складалась із трьох етапів. Під час першого конкурсанти презентували відеороботи, в яких розповідали про себе та своє життя. Під час другого демонстрували таланти: танцювали, співали, декламували вірші та демонстрували свої картини. Заключний етап - інтелектуальний. Журі конкурсу задавали конкурсантам запитання, на які вони повинні були відразу відповісти. Варто зазначити, що деякі із запитань визначали не так інтелектуальний рівень студентів, як вміння імпровізувати та «викрутитись».

Переможця конкурсу оголосила учасниця журі Дарина Олійник.

«Хочу подякувати організатор заходу та всім учасникам. Вдячна вам за те, що ви взяли участь у цьому заході. Ви, як ніхто, творите наше майбутнє. Якщо не ви, то хто? Напевно, коли говорять «я беру участь у якійсь ініціативі», відразу виникає думка, що людина амбітна. Я вірю в людей, котрі зараз стоять на цій сцені. Я бачу, що в них горять очі. Я бачу, що вони можуть створити це майбутнє. Всі ми граємо гру, яка називається життя. І переможцем є той, хто грає.

Ми з журі дуже довго радились. Рішення було важке, адже не можна оцінити тими балами, що нам дали, людину. Всю її глибину та красу. Але нам довелось зробити це. Кращим студентом Волині є Дубина Назар», - зазначила вона.

У свою чергу, переможець конкурсу подякував усім, хто прийшов його підтримати. Також додав, що перед конкурсом не хвилювався, бо йому допомагала команда, якій він довіряв.

«Дуже щасливий, що виграв. Це буде для мене черговою мотивацією бути ще активнішим. Ще більше творити класних креативних речей на благо молоді та на благо нашої країни. Бажаю вам вірити в себе, не слухати тих, хто у вас не вірить, ставте чіткі цілі та досягайте їх», - звернувся хлопець до присутніх.



Тетяна Бик

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: студент
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на фотці дзідзьо?
Відповісти
Останні новини
Як обирали найкращого студента Волині. ФОТО
16 листопад, 2017, 20:50