Закарпатської народної республіки не буде, - волинський нардеп

Закарпатської народної республіки не буде, - волинський нардеп
Закарпатської народної республіки в Україні не буде.

Про це повідомив нардеп від Луцька Ігор Лапін, - пише ВАР.

«ЗНР – Закарпатської народної республіки не буде! Події розгортаються дуже швидко. Лише за сьогодні оголосили з трибуни мій запит щодо бездіяльності голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля та зловживання службовим становищем. Прем’єр-міністр на моє запитання до уряду відповів, що ніхто не має права дозволяти собі виходити за рамки закону, не залежно від посад. В обід Юрій Луценко повідомив, що правоохоронці затримали чоловіка, який захопив землі прикордонної смуги біля держкордону на Закарпатті. Як кажуть – поїзд рушив з місця, розвалу країни більше не буде. Слава Україні!» - сказав нардеп.

Під час години запитань до Уряду Ігор Лапін звернувся до Володимира Гройсмана щодо неконституційних дій голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, який видає сумнівні документи, а також не помічає розміщення прапорів інших держав на державних українських установах.

За словами нардепа, з такими діями «ми дограємося до Закарпатської народної республіки». Прем’єр-міністр зазначив, що Україна нікому не дозволить розмовляти з собою «в тоні шантажу. І ніхто не має права дозволяти собі виходити за рамки чинного законодавства, яку б назву не мала посада тієї чи іншої людини».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Закарпатської народної республіки не буде, - волинський нардеп
17 листопад, 2017, 16:14