Теплі слова, нагороди і пісні: як на Волині вітали аграріїв

Теплі слова, нагороди і пісні: як на Волині вітали аграріїв
В обласному центрі Волині відзначили День працівників сільського господарства, який святкують щорічно у третю неділю листопада.

Урочистості з нагоди «аграрного» свята відбулися сьогодні, 18 листопада, в облмуздрамтеатрі, - пише Волинська правда.

На захід прийшли привітати аграріїв голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, заступник голови Волиньради Роман Карпюк, секретар Луцькради Григорій Пустовіт, представники Генконсульства Республіки Польща у Луцьку та інші. На дійстві були й Герої Соціалістичної Праці Волині, повний кавалер ордену Трудової Слави Віктор Новосад, заслужені працівники галузі сільського господарства, найкращі фахівці аграрного виробництва та представники хліборобських родин.

Найперше, присутні подякували тим аграріям, які забезпечували і забезпечують мирне небо над Україною – учасникам АТО, а також вшанували тих, хто вже ніколи не зможе працювати на благо української землі та плекати зерно, бо віддав життя за рідну країну.

Після ж урочистого внесення головного винуватця свята – святкового хлібного короваю – вітальне слово взяв директор департаменту агропромислового розвитку волинської ОДА Юрій Горбенко. Він зауважив, що агропромисловий комплекс Волині робить значний внесок у справу гарантування продовольчої безпеки України. Адже у 2017 році на Волині вже виготовлено сільськогосподарської продукції на понад 6 мільярдів гривень.

Юрій Горбенко також назвав інші показники, які свідчать про високий рівень розвитку сільськогосподарської галузі Волині. За це він вислови вдячність усім, хто до цього причетний. Очільник Волині Володимир Гунчик передав найщиріші вітання аграріям від усієї виконавчої гілки влади області.

«Сьогодні у цій залі ми вітаємо найпотужніший промисловий комплекс Волині. 35% валового продукту області приносите саме ви, 50% зернових іде на експорт. Ці результати – клопітка робота кожного аграрія кожен день. Тож міцного вам здоров’я, успіхів і божої благодаті», – висловився Гунчик та вручив почесні грамоти та подяки найкращим представникам галузі сільського господарства Волині.

До того ж, з вітальними словами та нагородами до винуватців свята звернулися Роман Карпюк та Григорій Пустовіт, а також голова Федерації профспілок Волині Іванна Дубинка-Філозоф. Кожен із них подякував представникам галузі за те, що завдяки їм міста Волині та всієї України мають можливість споживати якісну продукцію.

Найкращі ж творчі гурти Луцька та Волині зі сцени обдарували присутніх чудовими піснями і танцями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Теплі слова, нагороди і пісні: як на Волині вітали аграріїв
18 листопад, 2017, 16:28