Гунчик каже, що готовий боротися за «Луцьккондитер»

Гунчик каже, що готовий боротися за «Луцьккондитер»
Голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик заявив, що не можна допустити ліквідації підприємства «Луцьккондитер», адже це – сотні робочих місць.

Про це він повідомив 20 листопада.

Мовляв, нині довкола підприємства триває комерційний конфлікт. Через величезну кредиторську заборгованість попередніх власників банк виставив на торги об’єкти. Відтак, їх придбали інші суб’єкти господарювання.

«ОДА поки старається не вмішуватися в цей конфлікт», - каже Гунчик. Адже нині тривають суди, тому приймати чиюсь сторону було б неправильним рішенням.

Наше основне завдання – не допустити ліквідації цієї фабрики та знищення робочих місць»,- зауважив губернатор. Тому нині в ОДА «тримають руку на пульсі» у суперечці між суб’єктами господарювання. У випадку, коли ситуація стане китичною, ОДА втрутиться. Та адмінресурс використають лише тоді, коли зрозуміють, що ситуація йде на шкоду області.

«Поки що дивимося, вивчаємо ситуацію», - зауважив голова ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На що ж дивиться Гунчик, якщо не бачить числених порушень (верніше криміналу) власниці та працівників Луцькондитеру, або, як вони зараз називаються, Податкового кодексу, численних порушень трудового законодавства і всього іншого!!!
Відповісти
Там сотні у житті не було, від сили чоловік 30, а зараз і того менше стало майже усі втікли.
Відповісти