Муніципали розпочали війну з городами в Луцьку

Муніципали розпочали війну з городами в Луцьку
Муніципали обіцяють продовжити демонтаж парканів навколо городів на прибудинкових територіях у Луцьку.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці департаменту муніципальної варти у Facebook.

Як ідеться в інформації, сьогодні, 20 листопада, муніципали ліквідували городи та грядки у кількох дворах на вулицях Кравчука та Конякіна.

«Вони демонтували в цих дворах 11 самовільно встановлених саморобних дерев’яних та металевих парканів, якими були огороджені «диво-грядки». Під вікнами будинків, окрім кущів, дерев на таких земельних ділянках ростуть чагарники, зілля купи опалого листя та не покошена трава», - йдеться у повідомленні.

У департаменті запевняють, що роботи з демонтажу парканів та огорож на прибудинкових територіях в спальних районах Луцька будуть продовжені й надалі, не дивлячись на погіршення погодних умов.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А далі Що буде??? Краще Нічні заклади позакривалиб або зробилиб район десь далеко від спальних районів 100км всі в кучі ( Лас Вегас), люди собі садять бо зара все дороге а якщо ні то хай ті Муніципали і та Влада яка дала цю вказівку кожного місяця приносять Кошик продуктів, тим людям в яких забирає !!!
Відповісти
Дістали вже ті ГОРОДИ!!! Понаставляють металеві штирі біля пішохідної зони що можна впасти і забитися особливо коли "голольод". Чим ті люди думають коли їх встанолють. А нічні заклади тут до чого??? Правильно муніципали так тримати я за Вас. Давно пора порядон навести.
Відповісти
Краще перевірте законність будівництва на Гордіюк 39а, паркан посеред спального району міста!!!
А ЖЕК і сам не знає де ж та прибудинкова територія, в часності МЖК, то будь ласка муніципальна варта підкажіть їм!
Відповісти
Ну що я вам скажу... Метал із гаражів уже збарижили, взялись до металобрухту пенсіонерів, безкарно же. І трохи трухлого плоту для людського ока зносять.
Відповісти
розкуркулюють) і правильно! будинок на 90 квартир, а клаптик землі одна людина собі прихватизувала плювавши на закони і сусідів
Відповісти
Ще будь ласка займіться балкона ми в під'їздах
Відповісти
Заросте бур'яном закидають бичками, прибрати нікому. Згадаєте моє слово. Уже у Володимирі мер обговорює колір будинків, наголошую у тепле них за кошти мешканців, бачите йому не подобається різнобарв'я,краще коли обдерті панелі милують очі є куди подіти гроші. Ще трошки іми про це поговоримо. Слідкуємо я муніципали заставлять МЖК виконувати свої прямі обов'язки. Як в нас заведено казати '' освоювати кошти за отримання прибудинкової території''. ДіяКУЮ ЗА УВАГУ до наболіллго.
Відповісти
Останні новини
Муніципали розпочали війну з городами в Луцьку
20 листопад, 2017, 21:37