Чоловік відсидить чотири місяці в тюрмі за те, що кидався на жінку з сокирою

Чоловік відсидить чотири місяці в тюрмі за те, що кидався на жінку з сокирою
Чотири місяці арешту присудили чоловіку, який накинувся на свою колишню дружину із сокирою.

Аби врятувати власне життя і життя рідних, жителька Ратнівського району, що на Волині, звернулася до працівників міліції. Жінка зі сльозами на очах просила правоохоронців допомогти їй, повідомили у прес-службі МВС України.

Працівники органів внутрішніх справ встановили обставини сімейного конфлікту. Виявилося, що заявниця і її колишній чоловік розлучені, але живуть разом, виховують сина. Останнім часом чоловік почав пиячити та виносити із дому речі. Через це виникали постійні конфлікти і бурхливі скандали, про які у селі знали всі.

Якось жінка повернулася з роботи додому і побачила, що на подвір’ї її колишній спілкується з двома чоловіками. Вони домовлялися про купівлю-продаж запчастин. Жінка почула про «угоду» і не змогла промовчати.

«Командування» колишньої дружини чоловік не стерпів. Він швидко побіг у гараж, взяв сокиру і кинувся на неї. Однак на заваді стали потенційні покупці. Тим часом перелякана господарка заховалася в будинку. Ночувати жінка разом із сином та старенькою матір’ю пішли до сусідів, адже боялися за своє життя.

Відносно дебошира було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Обираючи міру покарання, Ратнівський районний суд Волинської області взяв до уваги те, що на момент погрози вбивством чоловік був у стані алкогольного сп’яніння та негативно характеризується за місцем проживання. Вироком суду зловмисник отримав покарання – чотири місяці арешту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік відсидить чотири місяці в тюрмі за те, що кидався на жінку з сокирою
02 січень, 2013, 14:58