Взяли до відома: у Луцьку розглянули петицію проти будівництва дитячої церкви

Взяли до відома: у Луцьку розглянули петицію проти будівництва дитячої церкви
Петиція проти будівництва дитячої церкви набрала відповідну для розгляду кількість голосів, однак автор не з’явився на розгляд петиції, аби озвучити свою позицію чи подати інші пропозиції.

Про це йшлося сьогодні, 22 листопада, під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, - пише Волинь.info.

Члени комісії розглянули питання щодо електронної петиції, зареєстрованої на сайті міської ради та, яка набрала відповідну кількість голосів проти будівництва церкви на вулиці Конякіна за рестораном «Вогнем і мечем».

Автор петиції на комісію не прийшов.

Голова комісії Євген Ткачук зауважив, що він був одним із ініціаторів будівництва дитячої церкви. Він наголосив, що це мала бути не просто церква, там мав бути дитячий майданчик, зелена зона, пандус для людей з особливими потребами та кімнатою для перепеленання маленьких дітей. Ткачук зауважив, що побудувати там дитячий садочок на цій земельній ділянці неможливо, окрім того коштів на побудову дитячого садочку у міському бюджеті немає і невідомо, коли вони будуть.

Євген Ткачук зазначив, що намагався зв’язатися із автором петиції, однак той не виходить на зв’язок.

Начальник управління містобудування та архітектури Луцькради Леонід Герасимюк наголосив, що це мав бути дошкільний заклад з християнським напрямком спрямування.

Комісія взяла до відома петицію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки тих церков їм ще треба?! Краще б на щось потрібне громаді місце і кошти використали...
Відповісти
До відома, це як ? Гра в демократію закінчилася ? Для п.Ткачука: там є ще і мейли. Спробуйте звязатися, як є бажання. Крім того підписало петицію більше 300 осіб, зверніться до них, буде зворотній звязок. " а то залізете на небо. І ми - не ми, і я - не я."
Відповісти
Останні новини
Взяли до відома: у Луцьку розглянули петицію проти будівництва дитячої церкви
22 листопад, 2017, 09:50