Приймають пропозиції, як змінити зону відпочинку навколо Пісочного

Приймають пропозиції, як змінити зону відпочинку навколо Пісочного
У Шацьку стартувала процедура внесення змін до детального плану у відпочинковій зоні довкола Пісочного.

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у Проекті внесення змін до детального плану території частини зони відпочинку озера Пісочне позміщене на сайті ОТГ.

Проект внесення змін до детального плану території – містобудівна документація, яка має визначит ровиток частини території за межами населених пунктів Шацької селищної ради. Ознайомитися з Проектом можливо в Шацькій селищній раді за адресою: вул. Природна, 33, смт. Шацьк до 25 грудня 2017 року.

Охочі можуть надавати свої пропозиції у письмову вигляді із вказаними на сайті реквізитами. Окрім того, пропозиції мають містити обгрунтування. У свою чергу, їх розглянуть у місчний строк від дати подання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Генпланом Шацького національного парку, який затверджений постановою КМУ, чітко і конкретно визначено рекреаційну вмістимість цієї зони відпочинку і її збільшення не передбачено. Всі ті підкилимні затії,- знаємо кого, навіть якщо вони маскуються під розробку детального плану - то є грубе порушення природоохоронного та іншого законодавства. А за трату бюджетних коштів завідомо на незаконні цілі та за порушення містобудівного законодавства вже відомо хто буде нести відповідальність. Ну- ну, робіть, а громада вже контролює ...
Відповісти
Останні новини
Приймають пропозиції, як змінити зону відпочинку навколо Пісочного
25 листопад, 2017, 15:35