Гунчик пояснив, чому не прийшов на зустріч з атовцями та перевізниками

Гунчик пояснив, чому не прийшов на зустріч з атовцями та перевізниками
Голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик не прийшов на вранішню зустріч атовців із перевізниками через те, що мав планову нараду. Натомість він поділяє позицію щодо того, що у ситуації треба розібратися, а водій не повинен був так вчиняти стосовно сина загиблого Героя Сергія Гулюка.

Про це він розповів після оперативної наради 27 листопада.

Гунчик зауважив, що спілкувався із працівниками ОДА департаменту інфраструктури, які мають повноваження вирішити ситуацію.

«Я свою позицію висловив ще вчора, я вибачився. Навіть якщо там є об’єктивні причини, треба було вчинити по-людськи. Треба було цього хлопчину посадити в автобус, завезти, водій мав звернутися до свого перевізника, хай би перевізник звернувся до нас, ми б розібралися. А не висаджувати людину, навіть якщо він їде там по квитку по багатодітних родинах, а не по загиблих. Все одно в нього був квиток», - нагадав голова ОДА.

Опісля він зауважив, що не домовлявся із атовцями про цю зустріч, натомість мав планову нараду.

«У мене достатньо повноважень мають працівники, які повинні роз’яснювати цю ситуацію. Голова адміністрації знає проблему, дав відповідні доручення. Аби уникнути цих проблемних питань, треба говорити про нормальне фінансування з усіх видів бюджетів», - додав Гунчик. Мовляв, те, що голова не «покинув усі питання», не означає, що очільник ОДА не поділяє думки атовців. Навпаки, він вчергове повторив свою позицію та озвучив готовність розбиратися у проблемі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
проблеми нероб Гунчика не стосуються! Бугагагага.
Відповісти
Останні новини
Гунчик пояснив, чому не прийшов на зустріч з атовцями та перевізниками
27 листопад, 2017, 12:31