У Луцьку - новий конкурс для громадських організацій

У Луцьку - новий конкурс для громадських організацій
Громадська організація "Дивовижні" оголошує у Луцьку конкурс "Соціальний колайдер", який буже цікавим для громадських організацій, соціальних ініціатив та проектів.

Про це інформує прес-служба організації.

У рамках конкурсу відберуть 5 низових ініціатив, з якими спільно будуть працювати в напрямку їхнього організаційного розвитку. Спільна робота дозволить обмінятись досвідом, посилити організацію та зробити її більш видимою.

Конкурс створений для тих, хто прагне розвиватися, відкритий до діалогу, працює з широкими верствами населення і має принаймні півроку досвіду.

Аби взяти участь, до 15 січня 2018 року охочі мають заповнити анкету ТУТ. У формі викадений доступний опис програми.

Організатори зазначають, що конкурс не передбачає участіі ндивідуальних активістів, а також політичних та релігійних ініціатив.

Таким чином, першим етапом є подача заявки. Далі кандидат пройде інтерв'ю-співбесіда з командою ГО "Дивовижні", після чого відбудеться відбір переможців незалежною комісією експертів. 5 переможців із якими ГО співпацюватиме протягом року, оголосять 1 лютого. Для цих організацій будуть підібрані інструменти та підходи для розвитку, ефективної роботи та комунікації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.