У Нововолинську збудують дві автостоянки

У Нововолинську збудують дві автостоянки
У Нововолинську планують звести автостоянку для магазину промислових товарів на вулиці Сокальській, 1 та автостоянку на проспекті Степана Бандери.

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації розмістили на сайті міськради.

Відтак, у місті запустили процедуру обговорення та розгляду містобудівної документації. Йдеться про будівництво автостоянки для магазину промислових товарів на вул. Сокальській, 1 та зведення автостоянки на проспекті Степана Бандери.

Стоянку для магазину планують облаштувати на ділянці площею 0,2452 га. Площа забудови - 2452 кв.м, площа мощення – 2000 кв.м, площа озеленення – 452 кв.м. Щодо парковки на проспекті Степана Бандери, то її розмістять на ділянці площею 0641 га. Площа забудови - 641 кв.м, площа мощення – 52 кв.м, площа озеленення – 121 кв.м.

З детальним планом території можна ознайомитись у відділі містобудування та архітектури за адресою: м. Нововолинськ, Мікрорайон Шахтарський, 40. Містобудівну документаці. також розмістять на інформаційному стенді відділу містобудування та архітектури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.