Ідеально комфортне житло: показали, як будується ЖБ «Липинський»*

Ідеально комфортне житло: показали, як будується ЖБ «Липинський»*
Перша секція Житлового будинку «Липинський», який зводять на межі села Липини та Луцька, вже незабаром буде готова приймати мешканців.

Якісно нове житло обіцяє щасливим власниками квартир чимало зручностей заміського житла... у місті. Будинок знаходиться у межах тихого району, який має розвинуту інфраструктуру, поблизу розташовані садочок, школа та лікарня. До слова, сектор містить переважно приватну забудову, тож із вікон будинку відкривається красивий краєвид.

Робота на будівництві кипить. Загалом зведення багатоповерхівки поділене на три черги, а новобудова матиме чотири секції, які вмістять 100 просторих квартир.

Станом кінець листопада перша секція вже практично завершена – триває встановлення лічильників, електрощитків у квартирах, робітники вкладають плитку та вже встановили ліфт. А ще тут розпочали монтаж вхідних дверей, які вже зовсім скоро «Липинський» може відкрити для своїх мешканців.



У другій секції будівництва саме штукатурять стіни, триває встановлення металопластикових конструкцій, влаштування покрівлі. До квартир також підводять каналізацію та електрику, а зовні триває утеплення фасаду.

На секції номер три теж повним ходом утеплюють зовнішній фасад, а також розпочали встановлювати металопластикові конструкції та проведення електрики. У четвертому будинку натомість саме будують та перекривають шостий поверх. Важливо, що при зведенні ЖБ використовують лише матеріали високої якості, а до процесу будівництва залучили досвідчених спеціалістів та організації. Зрештою, таким житлом буде задоволений навіть найвибагливіший клієнт.



У будинку пропонують придбати квартири на будь-який смак та метраж – одно-, дво-, трикімнатні та дворівневі, які розміщені на верхніх поверхах. До того ж, забудовники подбали, аби мешканці мали всі умови, аби одразу ж в'їхати до новенької квартири-з виконаними внутрішніми оздоблювальними роботами.

Квартири обладнані лічильником холодної води та газу. У житлі встановлена розводка для електромережі, виходи на телебачення, інтернет, домофон. Приємним бонусом для мешканців є наявність заскленої лоджії та утеплених металевих вхідних дверей. Зрештою, переживати за тепло в домі не доведеться – житло обладнане сучасними газовими двоконтурними котлами Bosch, теплою підлогою у кухні, лоджії та санвузлі, сталевими радіаторами, а також тут встановлені металопластикові вікна з двокамерним склопакетом з подвійним енергозберігаючим склом та шестикамерним профілем.



Таким чином, ЖБ «Липинський» вигідно вирізняється на фоні своїх конкурентів, адже пропонує клієнтам справжню турботу та високу якість.

Центр продажу квартир ЖБ «Липинський» знаходиться на розі вулиць Теремнівська і Січових Стрільців у селі Липини – тут можна отримати детальну консультацію та одразу ж оглянути будівництво та квартири.

Детальну консультацію також можна отримати за телефонами 050 714 48 48 та 096 381 4 381 або на сайті.



Також пропонуємо вашій увазі зразок дизайну квартири у ЖБ «Липинський».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ідеально комфортне житло: показали, як будується ЖБ «Липинський»*
28 листопад, 2017, 15:32