Команда Палиці підбирає кадри з знайомих і родичів, - чиновниця про дії «УКРОПу» в Луцьку

Команда Палиці підбирає кадри з знайомих і родичів, - чиновниця про дії «УКРОПу» в Луцьку
У департаменті соціальної політики Луцької міськради зникають документи, а працівників оббріхують, залякують та цькують. Таке звернення надіслала до депутатів Луцької міської ради начальник відділу державних соціальних інспекторів департаменту Галина Новоселецька.

Про це повідомив депутат Павло Данильчук під час сесійного засідання у середу, 29 листопада.

У зверненні йдеться про те, що в департаменті соціальної політики після смерті міського голови Миколи Романюка почастішали випадки порушення прав людини. Так, Новосельцька зазначає, що нова влада підбирає фахівців через «знайомство», без конкурсів, або тих, які «проплатили». Також жінка скаржиться на постійні «виїдання» працівників, залякування, цькування, оббріхування.

«Мене тероризують до сьогоднішнього дня, начальники відділів уникають контактів із керівництвом», - зазначає працівниця департаменту.

Жінка скаржиться і на те, що працівники не мають права на обід, їх контролюють через камери.

В своєму зверненні Галина Новоселецька повідомила, що в департаменті постійно зникають документи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мерія перетворилася в приватну структуру палиці на чолі з "смотрящим" поліщуком. Весільний генерал пустовіт не може прийняти жодного рішення, він виконує накази поліщука.
Сесія - це стадо продажних шкур прикормлених з укропівського корита. За гроші вони козюрі можуть виділити землю під пам'ятником Лесі Українки, не сумнівайтеся.
Бюджет дерибанять, землю - дерибанять, прокуратура мовчить, СБУ і поліція - теж.
Громадскість залякують, опозіціонерам палять авто і руйнують бізнеси, місто котиться в прірву і ніхто того не може зупинити!
Коли цю банду виведуть на чисту воду і посадять в тюрму???
Відповісти
Чого лише вартує те ... Камінь-Каширське з Дерикторії, той що біля Товстенюка, який плете інтриги і на людей доносить... А ще дві його сестри в облраді працюють...
Відповісти
а Галина Новоселецька на чьей стороне? какую команду она представляет? Это не удивление что власть у нас - это средство заработка, это было До, это есть СЕЙЧАС, это будет ПОСЛЕ...........что Континиум борется против Палицы, что наоборот - это всё видно в борьбе в МЭРии и в области тоже
Відповісти
Хай розкаже Галя про себе чесну: коли її син був на заробітках в Італії, а вона за нього вчилася в ЛНТУ і отримала диплом,як був оформлений та отримував допомогу по догляду за бабусею в Луцьку, а проживав в Вінниці, як другий синок отримував всі допомоги і субсидії, а їздив на джипі і купляв земельні ділянки, як вона оформляли собі субсидії через фіктивні прописки, допомоги свому громадянському чоловікові і ще багато цікавого...хай розкаже...
Відповісти
Гарне звернення;) Однак зовсім нічого нового, правда!!! Таке у кожному державному органі відбувається. Якщо таким чином можна вирішувати (боротись) з такою проблемою, то хай народний контроль дуже-дуже особливу увагу зверне на кадрову політику у нинішній поліції (навіть у міліції таких масштабів не було, чесно кажучи). На даний час в поліції області реально кадровий голод, що спричинило провали у важливих напрямках діяльності. Призначення на керівні посади в поліції як загальна тенденція лише так і відбуваються (тому що родич(ка) (особливо популярні – ДОЦІ, це наше все!!!;)), вони скрізь і всі подружки між собою), кум(а), знайомий(а), а за принципом професійності - лише в окремих випадках (на пальцях порахувати!!!). Якщо якась така "закрита" інформація про такі призначення і просочується "у люди", то чомусь якось особливої уваги у людей не викликає, на місцевому рівні (ніхто не задумаються що такі процеси в подальшому впливають на кожного!!!). Тут треба врахувати також, що функціональні обов’язки кожної некерівної посади різні, а тому на тих, що "особливо не треба перепрацьовуватись", ви не побачите "лишніх людей", там як раз тихенько собі "трудяться" СВОЇ РІДНІ, а де навпаки - то на ті ЛАСКАВО ЗАПРОШУЮТЬ;). При цьому різниця і різниця у грошовому утриманні звичайно!
І не потрібно прикриватись ВІЙНОЮ, ДЕСТАБІЛІЗАЦІЮ СИТУАЦІЇ І ТОМУ ПОДІБНИМИ МАКАРОНАМИ НА ВУХА!!!
Відповісти
Міськраду захопили раби Палиці.
Відповісти
Скоро Палиця дограється що винисуть його вперед ногами з Луцька.
Відповісти
Цікаво кому треба рішати ті посади із мізерними зарплатами? Чергова нісенітниця !!!!!
Відповісти
Я не знаю ні директора департаменту, ні заступників, а от з пані Новоселецькою доводилось спілкуватись як одержувачці соціальної допомоги. Людина неадекватна і це ще м"яко сказано. В мене склалось враження, що вона спілкуватись з простими людьми взагалі не вміє. Таке враження було ніби я до неї додому прийшла. Доречі, чомусь мене в робочий час по своїм справам не відпускають, а вона, працюючи в державній установі, обурюється, що не може вирішувати власні проблеми за рахунок робочого часу! Давно пора її звільнити!!!!!
Відповісти
Останні новини
Команда Палиці підбирає кадри з знайомих і родичів, - чиновниця про дії «УКРОПу» в Луцьку
29 листопад, 2017, 11:02