У Луцьку відремонтують шкільне подвір'я

У Луцьку відремонтують шкільне подвір'я
У Луцьку 1 мільйон 300 тисяч гривень спрямуть на ремонт прибудинкової території школи №2.

Про це стало відомо від час 34-ої сесії Луцької міської ради.

Начальник департаменту фінансів і бюджетів Лілія Єлова зазначила, що наразі в бюджеті на це коштів немає. Однак до цього питання можна повернутись у грудні.

«З середини грудня можна повернутись до цього питання. Наразі я коштів не знайшла. На сьогоднішній день керівники планують освоїти ці кошти», - заявила Єлова.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась зазначив, що ці кошти можна виділити з грошей, які виділені на ремонт прибудинкової території на вулиці Соборності, 20.

«Ремонт прибудинкової території на Соборності, 20 не відбувся, бо претенденти не подали документи. Ще один тендер не можемо оголосити процедуру. Там мільйон дев’ятсот тисяч гривень є. Ми ці кошти можемо перекинути на ремонт школи», - зазначив він.

«Якщо ми ці гроші знімимо з ремонту цієї прибудинкової території на Соборності, 20 то це також не нормально. Для чого в людей забирати кошти? Цей будинок знаходиться біля Загсу. Ті люди приходили до нас і просили допомогти їм. Якщо ми зараз знімаємо ці кошти, то наступного року не ясно, чи будуть кошти для цієї прибудинкової території», - зауважила депутатка Юлія Вусенко.

Депутат Павло Данильчук пригадав, що Крась нещодавно говорив, що департаменту не вистачає коштів на ремонти доріг.

«Юрій Крась говорив про те вчора, що близько 2 мільйонів гривень не вистачає, щоб завершити ремонти доріг. То хай ці кошти залишаться на ремонт доріг, щоб все завершили. Для чого ці кошти забирати?» - спитав Данильчук.

Однак, депутати проголосували за те, аби кошти, які виділили на ремонт прибудинкової території на вулиці Соборності, 20 перенаправити на ремонт подвір’я школи №2. А на ремонт доріг спрямують 600 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.