«УКРОПівець» викрив брехню ЗМІ Палиці

«УКРОПівець» викрив брехню ЗМІ Палиці
У підконтрольних партії «УКРОП» ЗМІ прокотилася нова хвиля «чорного піару» власника маєтку «Нестер Хауз» у селі Світязь Петра Нестерука, який очолює фракцію «Солідарність» у Луцькій міській раді.

У повідомленнях йдеться про те, що облаштування прилеглої території до готелю-ресторану «Нестер Хауз» в Світязі власник здійснив за рахунок коштів Шацької райдержадміністрації. Зокрема про це повідомили Волинські новини, які входять до медіа-групи голови Волинської облради, укропівця Ігоря Палиці (на фото).

Район.Шацьк попросив прокоментувати скандальне повідомлення голову Шацької районної ради, укропівця Сергія Карпука:

- Кошти районного бюджету розподіляє районна рада. За останній період Шацька райрада не виділяла жодних сум на благоустрій територій, в тому числі і в селі Світязь.

Микола Цвид, Світязький сільський голова, коментуючи ситуацію, зазначив, що земельну ділянку біля готелю-ресторану «Нестер-хауз» виділила Петрові Нестеруку сільська рада. На сьогодні жодного облаштування території, окрім того, що раніше була викопана канава, там немає.

З цього приводу свою думку також висловив голова Шацької РДА Василь Голядинець.

- Абсурд. Шацька РДА не має жодного стосунку до облаштування приватної території у Світязькій сільській раді, про яку йде мова в публікації. Подавати в інтернет інформацію на основі чуток, не підтверджену доказами, поливати брудом – це низько і непрофесійно. Я як очільник району відкритий для спілкування з журналістами і готовий дати відповіді на всі їхні запитання. Проте до мене за коментарем ніхто не звертався.

Зауважимо, що це не перший випадок, коли ЗМІ з групи Ігоря Палиці впіймали на брехні, але це вперше, коли укропівський політик спростовує її.

Наприклад, у вересні відома журналістка Анастасія Станко розповіла, що представники телеканалу «Аверс» намагалися використати її для маніпуляцій.

БІЛЬШЕ ПРО ЦЕЙ ВИПАДОК ЧИТАЙТЕ ТУТ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Значить то такий УКРОПівець той Сірожа Карпук, забув видно хто його поставив до коритця.
Відповісти
А ще значить, Палиця ще той брехун=))
Відповісти
що мені по-бубну їхня гризня!
Відповісти
Ще чомусь журналісти не пишуть, що розпалась медіа "бригада" фонду Палиці, всіх позвільняли і нікого там вже немає, а на Аверс людям бридко йти... Чомусь тиша... :)
Відповісти
Ясно одне усіх загнати у хлів і спалити як бидло. Які ще є пропозиції?
Відповісти