Екс-лідеру регіоналів Волині хочуть поновити оренду землі під ринком

Екс-лідеру регіоналів Волині хочуть поновити оренду землі під ринком
«Укропівська» більшість хоче внести в порядок денний скандальне питання оренди землі для обслуговування ринку «Привіз» на майдані Привокзальному, 1.

Про це повідомили під час сесії Луцької міської ради у понеділок, 4 грудня.

Так, депутат Євген Ткачук заявив, що хоче повернутися до формування порядку денного та внести на розгляд питання щодо поновлення договору оренди землі ТзОВ «ЕКОПРОД» для обслуговування ринку «Привіз» на майдані Привокзальному, 1 (площею 0,2079 га).

У середу, 29 листопада під 34-ої сесії міської ради це питання не було підтримано депутатами, хоча його ставили 3 рази на голосування.

Депутат міської ради Тарас Шляхтич зазначив, що для міської ради «регламент – це документ відносний», і додав, що такого робити не можна, адже питання не було проголосовано на сесії.

За словами депутата Павла Данильчука, «потрібно дивитися правді у вічі». «Давайте будемо чесними, кажіть прямо, що треба регіоналу Башкаленку продовжити договір оренди під ринком», – обурився обранець громади.

Депутат Микола Федік також зазначив, що не можна вносити таке питання повторно. «Я також вбачаю, що не можна повторно вносити. Для чого такий поспіх. Є той факт, що депутати тричі не підтримали таке рішення. Зараз відбуваються незрозумілі речі. Воно не відповідає чинному регламенту, тож не можна повертатися до формування порядку денного і вносити його», – зазначив Федік.

Натомість депутат Євген Ткачук апелював до того, що «комісія має право розглянути це питання і внести». Так, за його словами, це новий проект рішення, внесений комісією.

«Тоді мало було людей і не вистачило одного голосу», – зазначив Ткачук. Депутат Юлія Вусенко зазначила, що комісія має право вносити лише нагальні та обґрунотовані питання. Депутати від «Самопомочі» вирішили взяти 20 хвилинну перерву.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Екс-лідеру регіоналів Волині хочуть поновити оренду землі під ринком
04 грудень, 2017, 11:46