Лучани шили іграшки для благодійного ярмарку

Лучани шили іграшки для благодійного ярмарку
Уже у ці вихідні, 9-10 грудня в торгово-розважальному центрі «ПортCity» відбудеться благодійний ярмарок в рамках акції «Тепла іграшка надії». Під час заходу продаватимуть ялинкові прикраси, які були пошиті під час майстер-класів у ТРЦ.

Три тижні волонтери шили іграшки з малюками та підлітками у дитячому розважальному центрі «Figli Migli». Останню майстерку провела відома волинська мисткиня Руслана Цибуліна в арт-просторі торгово-розважального центру «ПортCity».

До слова, вона розробила авторську викрійку собачок – символу прийдешнього, 2018 року, яку й представила під час майстерки. Близько тридцяти лучан прийшли на акцію, аби пошити іграшки для благодійного ярмарку.

Продаж іграшок відбудеться 9-10 грудня на першому поверсі ТРЦ. Окрім того, у суботу з 13 години стартуватиме концерт вихованців Палацу учнівської молоді. Усе це в рамках щорічної акції «Тепла іграшка надії», метою якої є допомога діткам з онкологічними захворюваннями.

Усі кошти, які будуть зібрані під час продажу іграшок та концерту, будуть перераховані Благодійному фонду «СТОПРАК».

До слова, організатори під час майстер-класів зібрали уже 1881 гривню.

Окрім лучан, іграшки шиють й у місті-партнері Волновасі, що на Донеччині. Усіх запрошують прийти на ярмарку та придбати іграшки ручної роботи на ялинку й цим допомогти хворим діткам.

Продаватимуть вироби з 10 до 22 години 9 та 10 грудня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.