Американець приїхав на Волинь, щоб навчати дітей англійської

Американець приїхав на Волинь, щоб навчати дітей англійської
У школу села Жидичин приїхав американський волонтер з «Корпусу Миру». Чоловік прибув у навчальний заклад з благородною метою – навчати українських школярів англійської.

Про це розповіла вчителька Жидичинської школи Наталя Петрук,- пише Район.Ківерці.

На волонтерові лежить непроста місія. Він повинен не лише вести уроки в місцевій школі, а й брати активну участь в житті громади. Таку діяльність чоловік здійснюватиме цілі два роки.

«Він проводитиме уроки. Це для того, щоб діти краще вивчали англійську мову. Крім того, займатиметься іншою діяльністю: шкільна діяльність, гуртки, різна діяльність в громаді», - каже пані Наталя.

Волонтер, Валерій Леонтьєв – громадянин Америки, там народився і виріс. Його батьки вже давно виїхали до Сполучених Штатів з Росії.

Вчителька зізнається, що перемовини з Корпусом Миру тривають вже другий рік поспіль. Каже, коли перший раз подавали документи, із технічних причин лист не надійшов. Однак вже наступна спроба виявилася вдалою.

Тепер Жидичинська школа матиме вчителя англійської з ідеальною вимовою. Однак, перед тим, як почати навчати школярів, чоловік сам повинен пройти нелегкий курс підготовки.

«Волонтери проходять курс підготовки. Вони вивчають українську мову – кожного дня мають уроки української мови, вивчають методику – як працювати з дітьми, вивчають різницю української та американської системи освіти», – розповідає вчителька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.