У Луцьку на Різдво «Сіті-парк» влаштував дітям свято. ФОТО

У Луцьку на Різдво «Сіті-парк» влаштував дітям свято. ФОТО
Для дітей з родин, які опинилися у складних соціальних обставинах, у Луцьку влаштували святковий Різдвяний обід та забаву.

Свято організували 7 січня, у день Різдва Христового, у комплексі «Сіті-парк».

Це вже вдруге в комплексі організовують свято для дітлахів із малозабезпечених сімей. Раніше дітей вітали з Новим роком за участі Діда Мороза та Снігуроньки.

На свято прийшли діти різного віку: від кількарічних малюків до підлітків. Для гостей влаштували виставу з конкурсами й забавами. тут були і Чорт, і Ангел і колядники.

За задумом організаторів, Чорт викрав різдвяну зірку, і діти за допомогою колядок та Ангела повинні були змусити нечистого віддати символ свята.

Захід відбувся за ініціативи власника торгово-розважального комплексу «Сіті-парк» Андрія Покровського та за підтримки Громадської ради при МВС України у Волинській області.

Організатори кажуть, що такі акції є проявом соціально відповідального бізнесу та закликають підтримати інших бізнесменів таку традицію.

«Ми хочемо створити святковий настрій для дітей та бажаємо, аби інші бізнесмени також долучалися до таких акцій», - зазначила менеджер комплексу Оксана Руднік.

Окрім забави, на дітей чекало частування. Подавали не лише гарячі страви та фрукти, а й традиційну різдвяну страву – солодку кутю.

Діти не залишилися без подарунків. Малюкам презентували книги, шкарпетки, рукавички та канцелярське приладдя.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Різдво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на Різдво «Сіті-парк» влаштував дітям свято. ФОТО
08 січень, 2013, 10:50