За захист – колючий дріт: мерія Ковеля зробила подарунок бійцям

За захист – колючий дріт: мерія Ковеля зробила подарунок бійцям
Ковельська міська рада виділила кошти на купівлю двох кілометрів колючого дроту для бійців АТО, які перебувають на передовій.

Про це пише КовельPost.

З початком військових дій на сході України ковельчани активно долучаються до підтримки наших бійців. Це — фінансова, матеріальна, медична допомога, волонтерська діяльність. Аби така допомога була системною, в Ковелі уже кілька років діє відповідна міська програма фінансування заходів мобілізаційної підготовки і мобілізації, матеріально-технічного забезпечення військових частин, де проходять службу ковельчани.

Впродовж 2017 року командування військової частини А 2042 неодноразово зверталося до міського голови Олега Кіндера щодо виділення коштів на придбання необхідного бійцям майна. Їх прохання були виконані.

Як зауважує начальник штабу, перший заступник командира в/ч А 2042 Олег Коцура, ковельські військові виконують завдання в зоні АТО, починаючи з 2014 року. З того ж часу на службі перебуває і військова техніка. Вона зношується та потребує ремонту. Крім того, солдатам необхідно укріплювати свої позиції, підтримувати в належному стані умови проживання та служби. Зміцнення матеріально-технічної бази потребує й сама військова частина.

Усього впродовж цього року з міського бюджету було виділено майже 49 тисяч гривень. За ці кошти військові придбали запчастини та різні пристрої для обслуговування техніки, дошки, цвяхи, фарбу, технічні інструменти та інше обладнання.

Для безпеки позицій та обмеження вільного доступу до них сторонніх осіб, бійцям у зону АТО зараз необхідно щонайменше 2 кілометри колючого дроту. Кошти на його придбання уже виділені з міського бюджету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За захист – колючий дріт: мерія Ковеля зробила подарунок бійцям
05 грудень, 2017, 17:02