Їздити по-новому: у Луцьку змінили автобусні маршрути

Їздити по-новому: у Луцьку змінили автобусні маршрути
У Луцьку внесли зміни до мережі автобусних маршрутів загального користування через необхідність їх актуалізації.

Відповідне рішення прийняли під час засідання виконкому 6 грудня.

Так, до автобусної мережі внесли зміни на низці маршрутів: на маршруті №6 автобуси рухатимуться з Привокзальної площі замість вул. Конякіна у зв’язку із недостатнім пасажиропотоком.

За зверненням перевізника на маршруті №9 до повноцінного функціонування ринку «Ринок Новий» рух здійснюватиметься вулицею Бенделіані замість Боженка. Так само на маршруті №18 до повноцінного функціонування ринку «Ринок Новий» автобуси рухатимуться від вулиці Окружної (масив Маяк) до Центрального ринку.

На маршруті №33 у зв’язку із наявністю небезпечного перехрестя у схемі руху на вулиці Карпенка-Карого, автобуси курсуватимуть в об’їзд вказаного перехрестя вулицями Кримського та Липинського.

Начальник управління транспорту Анатолій Миронюк зауважив, що моніторили й можливість зміни виїзду з вулиці Липинського. Проте перевізнику зручніше рухатися за звичним маршрутом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чим доіхати в Рованці?
Відповісти
НУ реально просто якийсь триндець... Ми на Балці вже були відчули себе людьми не потрібно було йти майже півтора кілометра на зупинку до Там ТАму або на таку ж віддаль на Відродження або на Устилузьку.... хоч 33 маршрутка їздила і не певно та все ж була можливість дітям добратись безпечно до університета/школи а зараз все постарому :( А людей Ви спитали???? Ви ж говорили що на Клима Савури буде світлофорний обєкт. який убезпечить це перехрестя... Вже не буде???? все для людей??
Відповісти
НУ це просто МАРАЗМ "у зв’язку із наявністю небезпечного перехрестя у схемі руху на вулиці Карпенка-Карого, автобуси курсуватимуть в об’їзд вказаного перехрестя вулицями Кримського та Липинського" ТО Ж ВИ С ВІТЛОФОР ТАМ МАЄТЕ СТАВИТИ???? ТО ЯКЩО ПОГАНЕ ПЕРЕХРЕСТТЯ ТО ДАВАЙТЕ І З ЦЕНТРА МАРШРУТКИ ПОЗАБИРАЄМО????? НАЩО НАМ МЕШКАНЦЯМ БАЛКИ ЧОРНОВОЛА ІВАЩЕНКА ТА МАРШРУТКА ЯКУ МИ ВИПРОШУВАЛИ В РОМАНЮКА ЯКЩО ТЕПЕР ВОНА БУДЕ ЇХАТИ Х... ЗНАТИ КУДОЮ.... Миронюк ти пробував дойти з балки до липинського???? простіше дойти на соборності скажу тобі або на рівненську... ВИ про кого дбаєте???
Відповісти
А випадково той д...дятел який робив цю схему не підкаже як діток завести на зупинку на вулицю Липинського з вулиці Чорновола якщо вулиця Гончара повністю зруйнована будівництвом булинку та школи??????
Відповісти
18 більше ми не користуємось.
Відповісти
а коли 9-ка їздила по боженка?
Відповісти
Пустіть автобус по Ветеранів.
Відповісти
Проживаємо по вулиці Степана Мазурця за проїзд міським транспортом тільки мріяти!!!!!!!!
Відповісти
Агов, журналісти, ви знову шось наплутали!! Ви або мали на увазі маршрутку #9а, замість вказаної #9, або я взагалі не знаю що! Бо (читайте вдумливо!): маршрут #9 і так їде по Бенделіані і НЕ їде по Боженка!! Окрім того, по Боженка взагалі жодна маршрутка не їздить, це тиха вулиця часного сектору, вздовж Окружної!
Відповісти
Їздити "небезпечним перехрестям" небезпечно!!!! Проте людям ходити тиж же перехрестям - просто в кайф! Ті, хто таке придумав - явно не про людей думали!!!! Як таке можна втнути? Там і з наявністю 33 не просто було виїхати, бо маршрут не регулярно ходив, але хоч якось.... а тепер це взазалі. Найдіть іншого перевізника, хто захоче їхати тудою!
Відповісти
Останні новини
Їздити по-новому: у Луцьку змінили автобусні маршрути
06 грудень, 2017, 12:20