Розшук: на Волині двоє хлопчиків пішли колядувати і не повернулися

Розшук: на Волині двоє хлопчиків пішли колядувати і не повернулися
Волинські міліціонери шукають двох хлопчиків, які пішли колядувати й не повернулися.

Ковельським міськвідділом міліції встановлюється місцезнаходження малолітніх Андрія Танського та Павла Моцика, які 7 січня пішли колядувати і досі не повернулися, повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Обидва хлопці з смт Люблинець Ковельського району.

Танський Андрій Сергійович: 04.08.1999 р.н., учень 7-го класу Люблинецького НВК «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – ліцей», на вигляд 12-13 років, зріст 150-155 см, середньої статури, волосся коротке темно-русяве. Був одягнений в чорну балонову куртку з резинкою та капюшоном, сіро-коричневу спортивну шапку, джинси світло-синього кольору, світлу кофту з коричневими смугами, сорочку білого кольору та коричневі черевики.

Мацик Павло Олегович: 28.05.2001 р.н., учень 6-го класу Люблинецької ЗОШ, на вигляд 10-11 років, зріст 120-130 см, середньої статури, волосся коротке світло-русяве. Був одягнений в коричневу дублянку з капюшоном, білу спортивну шапку з написом «Nike», чорні балонові штани на підтяжках, кофту голубого кольору із зображенням оленів, сірий гольф, чорні черевики.

У міліції просять усіх, хто знає про місцезнаходження дітей чи володіє будь-якою іншою інформацією з цього приводу, телефонувати за номером 8 (03352 ) 5-32-84 або ж особисто в Ковельський МВ УМВС України у Волинській області (кабінет № 504), а також за номером мобільного телефону 0681393134 чи 102.

Того ж дня, коли міліція оприлюднила інформацію про зникнення хлопців, в УМВС Волині повідомили: хлопці знайшлися. Вони просто запізнилися на останній автобус, переночували у знайомого, а наступного дня відправилися колядувати далі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
фото виложіть краще
Відповісти
Останні новини
Розшук: на Волині двоє хлопчиків пішли колядувати і не повернулися
08 січень, 2013, 13:30