Троє волинян - серед тих, кому дісталося найбільше держзамовлень

Троє волинян - серед тих, кому дісталося найбільше держзамовлень
Троє волинських бізнесменів увійшли в сотню українців, фірми яких протягом 2012 року отримали найбільше державних замовлень.

«Рейтинг тендерних чемпіонів» підготував журнал Forbes в Україні. Видання моніторило тендерні закупки, які публікували через портал «Державні закупівлі». Рейтинг публікували протягом року, а нині доступний рейтинг закупівель протягом усього 2012 року.

Таким чином, 56 та 58 місця отримали Степан Івахів та Ігор Єремеєв. Вони працюють у галузі енергетики, пального та хімії та є народними депутатами. І фірми Івахіва, і Єремеєва отримали замовлення на 180,24 мільйонів гривень.

У цій же ж сфері в рейтинг попав ще один депутат. Обранець Ігор Палиця посів 186 місце з замовленням на чверть мільйона гривень.

У сотню також увійшов будівельник Віктор Чорнуха. Він знаходиться на 63 місці серед «чемпіонів» та отримав замовлення на 176,31 млн грн.

Очолив рейтинг син президента України Олександр Янукович. Його фірми отримали замовлення на понад 12,3 мільярдів гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
неправда, Палиця казав,що жодної копійки державних коштів не брав і в розподілах бюджетів брати участі не буде. Він чесний.
Відповісти
Ну що за безграмотна постановка питання? Ви хоч орієнтуєтеся в тих питаннях, що описані в матеріалі? Це тендери, а не брав, не брав ... Його фірми брали участь ось і все! І що тут такого? Чернуха садки, школи будує, реконструює і що - це погано? Що за люди???!!!
Відповісти
Вони всі чесні.
Відповісти
При чому тут чесні чи нечесні? Хтось же повинен виконувати державні замовлення - то чому не вітчизняні фірми. Що знову давати заробляти "хюндайцям"?! У держави ж немає таких структур, що можуть освоювати усі бюджетні кошти. Народ нічого не знає і не розуміє в специфіці виконання державних замовлень, однак в усіх бачить "злодіїв і хапуг". Говори про те про що маєш поняття і конкретні знання!
Відповісти
555 щось чтось збрехав...
Відповісти
Честные они или нет, может установить только суд. Но, гляди на эти цифры, любой украинский суд признает их кристально честными.
Відповісти
Останні новини
Троє волинян - серед тих, кому дісталося найбільше держзамовлень
08 січень, 2013, 15:18