Жахливе вбивство сім'ї кума Януковича на Донбасі: назвали головні версії

Жахливе вбивство сім'ї кума Януковича на Донбасі: назвали головні версії
Поліція на даний момент розглядає кілька версій звірячого вбивства родичів кума екс-президента Віктора Януковича Валерія Шири.

Одна з основних - розбійний напад, - пише Обозреватель.

У той же час, жителі селища Велика Новосілка, де і сталося вбивство, висувають свої припущення.

Місцевий житель Олександр Потуга вважає, що причина може критися в перерозподілі впливу бізнес-інтересів в районі. За його словами, Шира, перебуваючи на посаді голови райдержадмінстрації і Великоновосілківського райради, "відібрав корпоративні права і став власником 90% сільгосппідприємств в районі". Підприємства, за словами Потуги, він реєстрував на підставних осіб, у тому числі і загиблих.

"Шира, який підтримав незаконний референдум і державний переворот на користь" ДНР ", змушений був переховуватися на непідконтрольній території. При цьому контролював практично всю економіку Великоновосілківського району, отримуючи відповідні дивіденди. Вважаю, що причину зухвалого вбивства цієї сім'ї треба шукати в конфлікті економічних інтересів старого режиму і представників бізнес-інтересу нової влади, яка зараз намагається приборкати залишки розкраденої економіки району ", - заявив Потуга.

Інші жителі селища на те, що відбувається, дивляться простіше, кажуть, що швидше за все сім'я стала жертвами бандитів, що полюють за цінностями - в селищі всі знали, що сім'я Дегтяренко не з бідних.

"Катували, щоб забрати гроші, потім убили", - припускає Лариса Єрмакович.

Нагадаємо, що в смт Велика Новосілка Донецької області 6 грудня були по-звірячому вбиті родичі кума Віктора Януковича Валерія Шири.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жахливе вбивство сім'ї кума Януковича на Донбасі: назвали головні версії
08 грудень, 2017, 18:01