Студенти побували в гостях у волинських поліцейських

Студенти побували в гостях у волинських поліцейських
Студенти технічного коледжу Луцького національного технічного університету відвідали ГУ НП у Волинській області.

Зустріч із правоохоронцями відбулася вчора, 7 грудня, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Правоохоронці нагадали студентам про їх права та обов’язки, роз’яснили відповідальність за скоєння адміністративних і кримінальних правопорушень.

Начальник сектору ювенальної превенції Нацполіції у Волинській області Інна Остапович проаналізувала криміногенну ситуацію у підлітковому середовищі, розповіла про поширені правопорушення серед підлітків. Йшлося також про кримінальну відповідальності в разі відповідних порушень.

Студентам продемонстрували відеофільм про небезпеку, яку несуть наркотики, а також роз’яснили відповідальність за вчинення злочинів у сфері наркотичних засобів, психотропних речовин. На зустрічі виступив заступник начальника управління протидії наркозлочинності ГУНП Євгеній Климук.

Гості побували в черговій частині поліції, ознайомилися з особливостями її роботи. Студенти відвідали також відділ інформаційної підтримки та координації поліції «102». Керівник підрозділу Михайло Гаврилюк розповів про те, яким чином у поліції фіксують повідомлення громадян, і як на них реагують слідчо-оперативні групи та групи реагування патрульної поліції.

Завершилася зустріч бесідою з начальником вибухотехнічного відділу ГУНП Ігорем Заболотним. Він розповів про правила поводження з підозрілими предметами, які можуть нести загрозу життю та здоров’ю. Студентам також показали макети різноманітних вибухових пристроїв і технічні засоби, які використовують у повсякденній роботі вибухотехніки.

Варто додати, що подібні заходи в рамках Всеукраїнського тижня права проводяться у всіх територіальних підрозділах області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Студенти побували в гостях у волинських поліцейських
08 грудень, 2017, 20:13