На ремонт нема грошей: частина лучан дві доби «сидить» без води

На ремонт нема грошей: частина лучан дві доби «сидить» без води
У Старому місті на вулиці Драгоманова та Братковського кілька будинків вже дві доби відрізані від води.

Про це 11 грудня на своїй сторінці у Facebook повідомив активіст Андрій Білан.

За його словами, сьогодні на місце аварії прибули працівники "Луцькводоканалу", які поскаржились на відсутність грошей на ліквідацію аварії. Також вони заявили, що причина відсутності води їм невідома.

"Сьогодні на місце аварії нарешті зволили прибути працівники КП "Луцькводоканал". Але не для того, щоб оперативно вирішити проблему. А щоб походити туди-сюди. А ще прозоро натякнути, що проблему доведеться вирішувати коштами місцевих жителів. Словом поважно і задумливо походили туди-сюди, відкачали воду і поїхали собі", - йдеться у дописі.

"Ось типовий приклад ставлення комунального підприємства до своїх клієнтів. Куди ж дивиться міська влада? Куди дивляться численні високооплачувані радники виконуючого обов'язки міського голови і його заступники? Чи це типовий приклад роботи комунального підприємства в епоху регентського правління у Луцьку?" - додає Білан.

У коментарі інтернет-виданню "Волинь24" у "Луцькводоканалі" повідомили, що води не було через порив водопроводу на вулиці Братковського, 11.

"У Старому місті дуже старі мережі і важко розібратися, кому належить водопровід. Зараз наш майстер з аварійною бригадою знаходяться на місці. Якщо виявиться, що водопровід "Луцькводоканалу", то будемо ліквідовувати. Якщо ні - шукати власника, який має написати заяву на ліквідацію пориву, або ж ліквідувати аварію сам", - зазначили на підприємстві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми в Рованцях вже 5 днів сидимо без води і про нас чомусь в новинах не пишуть
Відповісти
Останні новини
На ремонт нема грошей: частина лучан дві доби «сидить» без води
11 грудень, 2017, 15:40