Зайцева визнала провину в аварії і попросила не робити з неї наркоманку

Зайцева визнала провину в аварії і попросила не робити з неї наркоманку
Олена Зайцева, яка була за кермом Lexus, що влетів у натовп людей у центрі Харкова, визнала свою провину у скоєному.

Про це повідомляє кореспондент ТСН з зали Київського районного суду Харкова.

«Я щиро співчуваю... Будь ласка, вибачте мені, якщо зможете. Я дійсно молюся щодня за всіх загиблих, всіх потерпілих. Якщо можна було б щось повернути, я б віддала своє життя... Ніколи більше не сяду за кермо... Я не хочу, щоб в першу чергу потерпілі вважали, що винуватиця ДТП – наркоманка... Я ніколи нічого не вживала. Для мене це небезпечно через мою травму, якщо я якісь речовини прийму, то може бути смертельним результатом. Я визнаю свою провину в ДТП і ... готова понести покарання, яке дасть мені суд. Але, будь ласка, вибачте мені...», – заявила 20-річна дівчина.

Зазначимо, прокуратура просила суд подовжити запобіжний захід Зайцевій на 60 діб, її адвокат не заперечує про тримання під вартою. Зайцева згодна з тим, щоб залишитись у СІЗО.

ДИВИТИСЯ ЗАСІДАННЯ СУДУ НАЖИВО

Окремо прокурор Блохін уточнив, що термін досудового розслідування продовжено до 14 лютого 2018 року.

Нагадаємо, кривава аварія сталася 18 жовтня у Харкові. Тоді автомобіль Lexus, за кермом якого була Олена Зайцева, врізався у Volkswagen, після чого протаранив натовп. П'ятеро людей загинули на місці, ще шістьох забрали до лікарні у тяжкому стані. 26 жовтня стало відомо, що на лікарняному ліжку померла ще одна дівчина.

Згодом під варту було взято Геннадія Дронова – другого учасника ДТП. Підозру йому оголосили після низки експертиз. Слідчі заявили, що водій Volkswagen поїхав на жовтий колір світлофора, що могло стати однією з причин зіткнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
максимальний термін покарання - 9 років. Припустимо, дадуть їй максимум (в чому я сумніваюсь): відсидівши половину строку при гарній поведінці можна вийти на волю. Тобто через 4.5 року вийде, їй ще й 25 не буде. не так вже й погано
Відповісти
В Україні можна і заочно сидіти... Просто рахуватись там у VIPкамері))). Як деякі наші дорогі політики, яких журналісти не застали в хоромах. Аби було бабло. А сама тихенько під іншим прізвищем за кордон гріти дупу на якомусь курорті.
Відповісти
Останні новини
Зайцева визнала провину в аварії і попросила не робити з неї наркоманку
13 грудень, 2017, 13:22