«Міс університету-2017». Як обирали найкращу дівчину СНУ. ФОТО

«Міс університету-2017». Як обирали найкращу дівчину СНУ. ФОТО
Відбувся ювілейний, десятий, конкурс, під час якого визначили найкращу студентку Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Дійство відбулося 13 грудня у концерт-холі РЦ «Промінь».

За корону «Міс університету – 2017» боролися чотирнадцять красунь та розумниць з усіх факультетів вишу.

Учасниці виступили у наступних конкурсах: «Представлення», «Україночка», «Купальники», «Таланти», «Інтелектуальний». Фінальним став «Вихід дівчат у вечірніх сукнях».

Акомпанували під час дефіле конкурсанток у кожному конкурсі гурт «Carlos Bandos». Ще однією родзинкою під час конкурсних дефіле була презентація різних колекцій одягу від відомих модельєрів та брендів.

За звання «Міс університету – 2017» змагалися: Слабецька Марія, Дацюк Ангеліна, Гусенко Яна, Шпоняк Наталія, Матвіюк Юлія, Терещук Наталія, Гриб Анастасія, Абрамчук Анастасія, Січко Анастасія, Ващук Валерія, Борис Інна, Тищук Дарина, Крук Марія, Проць Іванна.

Традиційно дійство краси і грації стартувало з конкурсу «Представлення». Конкурсантки впевнено виходили на сцену підтверджуючи, що кожна з них гідна перемоги, а ведучі розповідали коротку інформацію про кожну з дівчат.

Не обійшлося на святі без патріотичного конкурсу «Україночка». Студентки дефілювали у національному вбранні від бренду «Едельвіка», уквітчані вінками.

Найочікуванішим для чоловічої половини аудиторії став конкурс «Купальники». Конкурсантки запалили аудиторію, дефілюючи в купальниках, і продемонстрували, що вже готові до літа.

Після цього конкурсу журі вперше випала неприємна місія – визначити тих дівчат, які припинять змагання за почесний титул.

У конкурсі «Таланти» учасниці мали змогу показати свої вміння. Дівчата дивували суддів професійним виконанням пісень, танцями та малюванням портрету Лесі Українки. Під час «Інтелектуального» конкурсу кожна студентка, долаючи хвилювання, відповідала на два запитання від ведучих та журі.

Програма заходу була наповнена різноманітними виступами відомих гуртів, співаків та колективів. Хедлайнерами вечора були такі гурти, як «Резус блюз» та Інна Кириченко, «Carlos Bandos», «Шанс Мюзік» та Сергій Скулинець.

Ведучими конкурсу були Роман Полторак та Олег Бакун з creative group «BaRak». Головним хореографом проекту була Яна Жук.

Як і заведено на конкурсах краси, перед оголошенням переможниць дівчата продефілювали у стильному вечірньому вбранні від бренду KUMA. Після цього свої нагороди та презенти отримали всі учасниці дійства.

В результаті запеклої боротьби титул «Друга Віце-міс» отримала Гусенко Яна (Факультет історії, політології та національної безпеки), титул «Перша Віце-міс» здобула Слабецька Марія (Біологічний факультет), а корону та титул «Міс університету – 2017» виборола Ангеліна Дацюк (Факультет міжнародних відносин).

Приз глядацьких симпатій отримала Наталія Шпоняк (Факультет філології та журналістики) - саме вона зібрала найбільшу кількість овацій від глядачів.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО З КОНКУРСУ



Ангеліна Дацюк
Ангеліна Дацюк
Яна Гусенко
Яна Гусенко
Марія Слабецька
Марія Слабецька
Наталія Шпоняк
Наталія Шпоняк

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якість фото не дуже. А попки так нічо
Відповісти
Красуні!!! Волинь завжди славилась красивими жінками. З часів Чингис-Хана. А в університетах особливо красиві. Ось тільки, де хуйові дружини беруться? Потім, як оці красуні вийдуть заміж?
Відповісти
Останні новини
«Міс університету-2017». Як обирали найкращу дівчину СНУ. ФОТО
14 грудень, 2017, 08:15