«Луцьктепло»: Опалювальний сезон під загрозою зриву

«Луцьктепло»: Опалювальний сезон під загрозою зриву
Попри скасування постанов про арешт коштів, що містяться на рахунках із спеціальним режимом використання, а також на тих, стягнення коштів з яких заборонено законодавством, ситуація на «Луцьктеплі» залишається критичною.

Про це йдеться на сайті підприємства.

Сьогодні під загрозою не тільки спільний проект із модернізації і реконструкції ДКП «Луцьктепло» з ЄБРР, а й опалювальний сезон 2017 -2018, який уже розпочався.

«Луцьктепло» надіслало звернення до очільника Волинської ОДА Володимира Гунчика, віце-прем’єр-міністра, міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка та міністра юстиції Павла Петренка.

«Здавалось би, зважаючи на дану ситуацію, повинні «включитись» всі владні структури, адже такий стан «Луцьктепла» може істотно вплинути на подальшу долю підприємства і, що саме головне, на успішне завершення розпочатого опалювального сезону.», - інформує прес-служба підприємства.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мера НЕМАЄ , а Пустоцвіт невідомо за що отримує зарплату !
Відповісти
То ж на кожному кроці рапортують, що перевиконання бюджетів, ріст промвиробництва і ВВП, поповнення скарбниці і золото-валютних запасів... і така халепа?! Може досить людям казати неправду?!
Відповісти
Не вводьте людей в оману...гроші на зарплату та за надіні послуги приходять нарахунок з його можна списувати борги згідно закону(а соцстрах, лікарнянніі так далі це все фікція)...тому виконавець прав і тим білшьше він оскаржив посанову госпсуду.
Відповісти
а разве отопительный сезон ещё не начался??? - выводВопрос из предмета заголовка
Відповісти
Виконавець хоче кілька мільйонну премію получити, та і взяточку Тепелену треба відпрацювати. Йому на наш опалювальний сезон п....ти.
Відповісти