У Ковелі засуджений за вбивство заявляє про побиття поліцейськими

У Ковелі засуджений за вбивство заявляє про побиття поліцейськими
Засуджений за умисне вбивство подав до Ковельської місцевої прокуратури заяву від 15 листопада 2017 року про вчинення злочину службовими особами органу дізнання, досудового розслідування міського відділу поліції.

За словами чоловіка, поліцейські примушували його давати покази у кримінальній справі, підписати явку з повинною, протоколи допиту в якості підозрюваного та обвинуваченого, інші процесуальні документи за допомогою тортур, побиття, інших незаконних методів з метою створення штучних доказів вини, - пише Район.Ковель.

Однак на даний час відомості про це не внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У суді скаржник підтримав свою заяву, а прокурор заперечив, пояснивши, що відомості за заявою не були внесені до ЄРДР, бо у прокуратурі не вбачають ознак складу злочину в такому повідомленні, мовляв заява була направлена з Ковеля до Волинської обласної прокуратури.

Крім того, засуджений, який відбуває покарання в місцях позбавлення волі, звернувся до суду також і з заявою про перегляд вироку за нововиявленими обставинами, яка на даний час розглядається судом.

Слідчий суддя Ковельського міськрайонного суду Олена Восковська скаргу задовольнила, зобов’язавши уповноважених осіб місцевої прокуратури внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості, згідно заяви-повідомлення про службове підроблення та незаконне притягнення заявника до кримінальної відповідальності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі засуджений за вбивство заявляє про побиття поліцейськими
17 грудень, 2017, 03:07