Влада Луцька не хоче виділяти гроші на школу №27

Влада Луцька не хоче виділяти гроші на школу №27
У рамках пропозицій змін до бюджету члени бюджетної комісії не підтримали виділення 5-ти мільйонів гривень для співфінансування завершення будівництва школи №27. Натомість на співфінансування ремонту Волинської обласної інфекційної лікарні, кошти на який обласна рада ще не виділила, «без проблем» знайшли 10 мільйонів.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії 20 грудня.

Після обговорення бюджету депутат Тарас Шляхтич з фракції «Об'єднання «Самопоміч» вніс пропозицію зміни. Так, обранець громади пропонував виділити принаймні 5 мільйонів гривень, аби задекларувати готовність долучатися до зведення школи. Гроші він пропонував «зняти» із 33 мільйонів гривень, які передбачили на ремонт доріг через департамент ЖКГ.

Депутат нагадав, що за декілька хвилин до того члени бюджетки без обговорення погодилися виділити 10 мільйонів гривень для співфінансування ремонту інфекційної лікарні. Виділення цих грошей лобіював член комісії Ігор Поліщук та навіть заступник міського голови Костянтин Петрочук, аргументуючи, що у лікарні обслуговується левова частка лучан.

Попри зауваження Павла Данильчука, що готовність облради дати 20 мільйонів на ремонт лікарні є тільки на словах, адже Волиньрада не затвердила бюджету та й вже навряд чи збереться на ще одне засідання, депутати проголосували за виділення 10-ти мільйонів з обласного бюджету.

«Ситуація по суті тотожна з інфекційною лікарнею», - прокоментував Тарас Шляхтич. Однак депутати не підтримали пропозиції – за проголосували лише сам Шляхтич, Павло Данильчук та Сергій Була. Тож Шляхтич запропонував колегам обдумати пропозицію щодо виділення грошей для фінансування школи №27 до сесійного засідання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поліщук поставив свою людину головним лікарем в інфекційну, тому і заливає туди бабло, щоб звідти і вимити і вкрасти 2-3 мільйона.
Це схема проста.
А школа - ну не вкрадеш так просто, багато "нахлебників", конкуренція, тому на неї бабла "немає"...
Відповісти