Луцький благодійник подарував дітям свято

Луцький благодійник подарував дітям свято
21 грудня у Волинському обласному театрі ляльок відбувся новорічний захід присвячений дітям початкової ланки (1-4 класи) КЗ ЛЗОШ №19.

У святкову програму входили показ новорічної вистави «Снігова королева», яка, за словами школярів, їм дуже сподобалась. Організатори хотіли, аби діти відчули себе, як у казці і атмосфера театру та організація свята у цьому допомогла, - повідомили у благодійному фонді розвитку школи.

Також не обійшлося без Діда Мороза та його помічниці Снігуроньки, які закружляли дітей у хороводі навколо ялинки та забавляли цікавими конкурсами.

Самих конкурсів, до речі було вдосталь, аби усі присутні могли взяти участь у розвагах.

Опісля конкурсів, хороводів та вистави, дітям подарували новорічні подарунки.

"Особлива Подяка та слова вдячності депутату Луцької міської ради, Голові Луцької міської організації БПП "Солідарність" Петру Калениковичу Нестеруку за фінансову підтримку та виділення коштів на придбання квитків у Волинський обласний театр ляльок для дітей, батьки яких опинилися в тяжких умовах: діти учасників АТО, з малозабезпечених родин та з сімей, які перебувають у важкому становищі", - кажуть в фонді.

"Діти — це наше сьогодення і наше майбутнє. Заради їхнього щастя, щиросердечних усмішок, ясних очей дорослі роблять все, щоб малюки не засмучувались" - сказав Петро Нестерук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гггггг
Відповісти
Останні новини
Луцький благодійник подарував дітям свято
22 грудень, 2017, 08:22