Нікому непотрібний довгобуд: у Луцьку таки не дали грошей на 27-му школу

Нікому непотрібний довгобуд: у Луцьку таки не дали грошей на 27-му школу
Попри пропозиції двох депутатів Луцької міської ради щодо зміни розподілу коштів бюджету та закладення принаймні 5 мільйонів гривень для завершення школи №27, їхні колеги двічі поспіль не підтримали цю пропозицію.

Про це йшлося під час сесії Луцькради 22 грудня.

Спочатку депутат Тарас Шляхтич закликав колег передбачити 5 млн грн на фінансування добудови школи. Гроші він пропонував виділити із ремонту доріг, адже цих робіт не проводитимуть взимку, а кошти можна буде повернути після перевиконання.

Однак колеги не підтримали цієї ініціативи. Опісля депутат Павло Данильчук ще раз наголосив на необхідності задекларувати добудову школи. Тому він пропонував розділити навпіл 10 мільйонів, передбачені на ремонт інфекційної лікарні. Таким чином вдалося б підтримати обидва заклади.

Однак обранці громади вдруге відхилили пропозицію. «Ви не чуєте опозицію, ви не хочете її чути», – підсумував депутат після голосування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нафіг їм школа? Зара вон освітлення на 10 мільйонів зроблят і буде як з ялинкою, на 2 світить, а 8 вкрали.
Коли кримінальні справи будуть по 600 тисячах на ялинку?
Відповісти
Це чергове наплювательське відношення депутатів-партійців (буквально УСІХ БЕЗ ВИНЯТКУ партій) до потреб усіх дітей шкільного віку, які є також членами територіальної громади міста, інтереси яких депутати повинні ЗАХИЩАТИ, а не навпаки відкидати їх потеби. Дітям слід навчатися у нормально укомплектованих класах, а не в перенасичених по чисельності. Депутати! можливо Ви задумаєтеся над цим? Пізніше грошей ще більше потрібно буде. І так до безкінечності...
Відповісти
Останні новини
Нікому непотрібний довгобуд: у Луцьку таки не дали грошей на 27-му школу
22 грудень, 2017, 13:42