Наближається війна, - командувач морської піхоти США

Наближається війна, - командувач морської піхоти США
Командувач Корпусу морської піхоти США генерал Роберт Неллер попередив своїх підлеглих про наближення війни та закликав їх готуватись до цього.

Відповідну заяву Неллер зробив у ході візиту до американських морських піхотинців, розташованих у Норвегії. Морпіхи США перебувають у Норвегії на ротаційній основі на запрошення уряду Норвегії, - повідомляє 24 канал.

Неллер наголосив на тому, що морські піхотинці мають бути готовими до війни повсякчасно і заявив, що у майбутньому на них чекає значний бій. При цьому він вказав на Росію та тихоокеанський регіон, як зони конфлікту в майбутньому.

«Сподіваюсь, що неправий, але наближається війна... Ви вже берете участь у бою, перебуваючи тут – в інформаційному бою, політичному», – заявив генерал Роберт Неллер.

Видання Military.com відзначає, що морським піхотинцям США у Норвегії раніше заборонили використовувати слово Росія у спілкуванні зі ЗМІ.

Водночас сержант-майор Морської піхоти США Роналд Ґрін, який також відвідав військовослужбовців США у Норвегії, нагадав, що за ними пильно стежать.

«Пам'ятайте, чому ви тут. Вони стежать. Так само, як ви стежите за ними, вони стежать за вами. Зараз тут 300 морпіхів; ми можемо збільшити кількість від 300 до 3000 за день», – заявив Роналд Ґрін.

Ґрін, не використовуючи слово «Росія», нагадав військовим США про незадоволення, яке наявне з приводу їх присутності у Норвегії.

«Їм не подобається, що ми протистоїмо їм, а нам – подобається той факт, що їм це не подобається. Нас тут 300, вони нас оточили. Що ж – вони потрапили до нас у пастку, правильно? Ми вже були у такій ситуації», – заявив Ґрін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: війна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Наближається війна, - командувач морської піхоти США
23 грудень, 2017, 02:42