У Ковелі розширять міське кладовище

У Ковелі розширять міське кладовище
Через загрозу підтоплення міського кладовища Ковеля тутешній муніципалітет планує вже найближчим часом розширити територію цвинтаря – ймовірно, під поховання навіть виділять окремий земельний квартал.

Про це говорилося під час зустрічі міського голови Олега Кіндера зі священиками місцевих православних храмів, - інформує прес-служба Ковельської міськради.

Загалом, представники духовенства звернулись до міського голови із проханням допомогти вирішити ряд проблем із благоустрою прилеглих територій до храмів. Однак особлива мова йшла про кладовище на вулиці Варшавській. Священики занепокоєні високим рівнем ґрунтових вод на цьому цвинтарі. Заодно, просили впорядкувати кладовище на вулиці Володимирській.

Ковельський мер повідомив, що роботи уже проводяться. Планується здійснити ряд кроків із розширення нині діючого кладовища. Міський голова також підтримав пропозицію про удосконалення роботи ритуальної служби КП «Добробут».

Щодо інших церковних питань, то благочинний Ковельської міської округи УПЦ, протоієрей Володимир Ровінський повідомив, що в цьому році планують продовжити роботи з будівництва двох храмів священомученика Анатолія та священомученика Фадея.

«Із кожним роком все більше людей йде до церкви. Чимало молоді можна бачити під час богослужінь. Люди приходять із своїми радостями і тривогами, вони шукають в храмі душевного спокою, життєвих орієнтирів», - зазначив священик.

До уваги міський голова також узяв пропозицію щодо проведення з нагоди свят благодійних обідів для малозабезпечених громадян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі розширять міське кладовище
13 січень, 2012, 09:54
Шарпар знову у «Волині»
13 січень, 2012, 09:47