Після Різдвяних свят Луцьк може залишитися без тепла

Після Різдвяних свят Луцьк може залишитися без тепла
Колектив «Луцьктепла» оголосить про протест шляхом припинення роботи котелень у разі не вирішення проблеми з рахунками підприємства протягом найближчого часу.

Відповідне звернення ухвалили 27 грудня час зборів трудового колективу на державному комунальному підприємстві «Луцьктепло».

Так, під час обговорення депутат міськради Павло Данильчук запропонував переходити до радикальніших дій. Мовляв, якби, наприклад, без тепла залишилися медзаклади чи школи, влада б швидше взялася за його вирішення.

Зрештою, наприкінці зустрічі директор підприємства Валентина Малютіна оголосила текст звернення. Його адресують Генпрокурору України Юрію Луценку, міністру юстиції Павлу Петренку, віце-прем'єр-міністру – міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадію Зубку, голові Волинської обласної держадміністрації Володимиру Гунчику та в.о. обов’язків мера Григорію Пустовіту.

У ньому йдеться, що діяльність підприємства повністю паралізована внаслідок неправомірного накладення арешту на певні рахунки. Мовляв, державний виконавець зухвало ігнорує скасування арешту зі спецрахунку та рахунку на сплату зарплати, натомість продовжуються стягнення коштів.

Зараз єдиним варіантом залишається зупинка роботи підприємства та припинення теплопстачання у місті. Тому трудовий колектив вимагатиме юридичної оцінки дій «Тепелену» та державного виконавця.

Так, у подальшому трудовий колектив залишає право на протест шляхом припинення роботи котелень. Відтак, вирішили, аби дати владцям час принаймні до свят, а тоді, у разі не вирішення питання, приймати наступні рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як будуть надавати свої послуги, так і люди будуть платити..
Відповісти
Останні новини
Після Різдвяних свят Луцьк може залишитися без тепла
27 грудень, 2017, 15:33