У центрі Луцька монтують «вогняну» кулю. ФОТО

У центрі Луцька монтують «вогняну» кулю. ФОТО
На Театральному майдані Луцька встановлюють світлодіодну каркасну інсталяцію у вигляді ялинкової кулі.

Роботи здійснюють сьогодні, 28 грудня, працівники «Луцьксвітла».

Наразі встановили основу конструкції та закріплюють «верхівку».

Завершити монтаж планують за годину, а засяє куля вже ввечері, коли увімкнуть ілюмінацію на ялинках.

За словами працівників «Луцьксвітла», інсталяція світитиметься білим та жовтим кольорами, а мигатиме холодним білим. Червоним «горітиме» арка на кулі.

За даними сайту «Ні корупції!» коштує ця краса 195 728, 23 грн. без урахування вартості транспортування та встановлення.

Світитиметься конструкція упродовж усіх новорічно-різдвяних свят. Крім того, підсвічуватиметься інсталяція «Я люблю Луцьк».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палиці і всім його мишенятам з міської ради стало,мабуть, соромно, що центральна ялинка міста найгірша в Україні, а якась там ялинка Покровського - визнана найкращою в Україні :)
Відповісти
Дав гроші на цілу іграшку,а ставлять побиту. Ех, зарази, не довезли, і тут стирили
Відповісти
Центральна Ялинка міста Найгарніша в Україні і в неї конкуренти відсутні. Назвіть місто де кожен рік прибирають живу ялинку та таку красуню як у нас? Напружте ту рідину що називається мозком і скажіть скільки ялинок не вирубано завдяки розумному рішенню виростити в центрі лісову кралю? Але коли все добре то треба ще плюнути, бо без ПОПУЛІЗМу руки опускаються. Риторика міряння піпіськами ґрунтується на протиставленні інтересів громади інтересам торби з грошима. За Йолку Покровського лизнули зачотно!
Відповісти
посіпаки палиці в житті звичайні бездари, все їх завдання - догодити своєму хазяїну, на лучан їм плювати, аби гроші вкрасти.
ви подивіться, де вони ту інсталцію монтують...вона там доречна?
складається відчуття, що адекватних людей вже в міськраді не має, те що відбувається - це позорисько, починаючи від прикрашання ялинки і до концерту 19 грудня, де опозорилися перед дітьми, що не вистачило подарунків - про що то говорить? про те, що організатори навіть не здатні порахувати виконавців, роблять на "і так пройде!".
а ці хаотичні спроби чимось вразити закінчуються повним провалом, то прикраси на ялинці спалахують, то сніговик страшний як істукан дітей лякає, то дошками від старого паркану огорожу підпирають, яку звісно вітром зносить, то колядки по всьому цетру транслювати хочуть, а людей не спитали, тепер якусь фігню під пам*ятник Лесі українки приліпили!!!
ну і ди@іли...
Відповісти
А мені то схоже, пробачте, на ж#пу...яка чекає місто за діяльності укропу. То лучани в неї мають заходити?
То Гнатів таке придумала чи Пустовіт? А може разом, коли Поліщуку співали колядки?
Відповісти
Є інформація, шо то Женік для свого кума ковбасний кіоск ставить .
Відповісти
Читаючи повідомлення на сайті "Волинських новин" та дивлячись передачі "Аверсу" складається таке враження, що основним завданням даних ЗМІ є виливання бруду на органи виконавчої влади Волині. А щодо пана І. Поліщука, то також складається враження, що якби не він, то життя і розвиток обласного центру вже б давно зупинились. Ситуація нагадує сюжет "Золотого теляти" Ільфа і Петрова. діючий виконувач повноважень міського голови Луцька дуже нагадує "зіц голову" з цього роману.
Відповісти
Та вже всі побачили, як укроп захопив владу і почав поліщук керувати, завалилось все і одразу, люди плювалися, то щоб вберегти "кандидата" на мери, палиця дав грошей пустоцвіту, який і став зіц-головою та все лайно тягне на себе, щоб поліщук лишився "чистеньким".
Та люди не дурні, все розуміють.
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька монтують «вогняну» кулю. ФОТО
28 грудень, 2017, 11:46