Чергова брехня з вуст укропівців, – луцький депутат обурився історією із «Луцьктеплом»

Чергова брехня з вуст укропівців, – луцький депутат обурився історією із «Луцьктеплом»
Депутат Луцькради Павло Данильчук обурився тим, як волинські «укропівці» приписали собі заслуги в ситуації із розблокуванням рахунків «Луцьктепла».

Про це він написав у себе на сторінці у Facebook.

Допис подаємо повністю та без змін:

«Брехати по-укропівськи?!

Політики часто брешуть, або говорять не всю правду, але у випадку з волинським осередком укропу (партією) це вже давно закономірність.

Вчора їхні представники в чергове видали бажане за дійсне та ще й як завжди останнім часом – досить цинічно. Виявляється голова обласної ради Ігор Палиця подзвонив до міністра юстиції Петренка та відразу вирішив надважливе питання – розблокування рахунків найбільшого комунального підприємства «Луцьктепло». Телефонне право знову повернулось?! А чому не дзвонив пів року тому, як що так можна швидко вирішити питання напряму з міністром?!

Але насправді це чергова брехня з вуст укропівців, адже цілий день в міністерстві юстиції працювала з цього питання директор підприємства Валентина Малютіна і саме її робота з колегами принесла бажаний позитивний результат! Про це підприємство офіційно і повідомляє на своєму сайті: «І не телефонні дзвінки у владні кабінети вирішують долю підприємства, а команда яка бачить ціль і крокує до останнього, аби лучани мали тепло у оселях» http://www.teplo-dkp.lutsk.ua/ua/dyakuyemo/».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А рахунки то так і не розблоковані! Зарплата не виплачена! Приватбанк знаходить причини щоб зарплатний рахунок не розблоковувати посилаючись на постанови про арешт, які не стосуються зарплатного рахунка. Отака держава: є ухвала,яка зобов'язує скасувати арешт, уже є постанова про скасування арешту, а Приватбанку це не указ, йому подавай зняття арешту із всіх рахунків лише тоді він розблокує єдиний зарплатний. Якщо Палиця такий всесильний, то нехай зателефонує до голови правління Приватбанку та усе владнає.
Відповісти
Останні новини
Чергова брехня з вуст укропівців, – луцький депутат обурився історією із «Луцьктеплом»
29 грудень, 2017, 12:21