«Смердючі поліщуки» та лупцювання: в луцькій маршрутці поскандалили пасажирки. ВІДЕО

«Смердючі поліщуки» та лупцювання: в луцькій маршрутці поскандалили пасажирки. ВІДЕО
У маршрутці, яка їхала за маршрутом Київ-Луцьк, поскандалили пасажирки.

Про це в Facebook написала одна з пасажирок, користувач з ніком Yana Murray.

Публікуємо її допис без змін і правок:


Щойно в маршрутці Київ-Луцьк приватної фірми Луцьк Експрес дві працівниці Київської прокуратури у відповідь на зауваження про те, що зупинка завершилася і всі в автобусі чекають тільки їх, почали матюкатися і ображати всіх присутніх зі словами:

"Ви всі смердючі Поліщуки, нарветеся на Київську прокуратуру і буде вам всім п***ц, і взагалі Волинь ваша смердюча, така сама як ви... бла бла бла"

Чого жінка похилого віку не витримала і вступила із ними в сварку, і за це, увага! отримала по голові від однієї із них!

На прохання надати документи, знову ж таки всі були послані кудись подалі. На мою заявку про те, що я зняла відео, мені сказали що при виході із автобуса у мене відберуть телефон і влаштують мені "великі проблеми". У мене особисто немає слів... молода дівчина бабусю по голові!

Шановні Лучани, маршрутка прибуває до РАЦСу приблизно о 17:30. Якщо хтось має бажання зустріти представників Київської прокуратури, зробити фото на пам'ть та поширити його у соц мережах, уелкам! Нехай їм та Волинь так засмердить, щоб більше сюди не їздили.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
заслати їх Лугандонію
Відповісти
про смердючих поліщуків. Залиште оцю бидлятину собі!
Відповісти
Це нед.....иті кур..., якщо вони так кажуть то мозгів ні водної немає. Насо...ли собі робочі місця і тепер їм всі смердять.
Відповісти
Наша влада з народом.Так так так,з народом.Одне шкода,що, стільки Людей загинули,для того, щоб ті нелюди(уроди)нас так називали.Браво.Люди,любіть Українську владу-піз....ти,бо інакше з такими неможна.Слава Україні!!!
Відповісти
Як соромно за таких от тимчасових людей в прокуратурі(((( Працівник цього ж органу, пробачте, люди, за таке хамство, у нас таких людей мало, це дійсно бидло, надіюсь, керівництво Київщини вживе адекватних мір...
Відповісти
Останні новини
«Смердючі поліщуки» та лупцювання: в луцькій маршрутці поскандалили пасажирки. ВІДЕО
30 грудень, 2017, 17:18