Укртелеком значно підвищив тарифи на міжміський зв'язок

Укртелеком значно підвищив тарифи на міжміський зв'язок
"Укртелеком" з 21 січня 2013 підвищує тариф на дзвінки зі своєї фіксованої мережі на мережу свого дочірнього мобільного оператора ТОВ "ТріМоб" на 72% - з 0,25 грн до 0,43 грн.

Про це пише Gazeta.ua з посиланням на Укртелеком.

Також підвищується тариф на дзвінки з телекомунікаційної мережі фіксованого телефонного зв'язку іншого оператора телекомунікацій, який має право на надання послуг місцевого телефонного зв'язку, на телекомунікаційні мережі мобільного зв'язку - з 0,96 грн до 1,2 грн.

Крім цього, з 21 січня поточного року значно підвищуються тарифи на додаткові платні послуги міжміського телефонного зв'язку за попереднім замовленням.

Так, тариф на виклик абонента за третім із п'яти зазначених у замовленні номерів телефону зросте більш ніж в шість разів - до 3 грн, виклик абонента за четвертим та п'ятим номерами - в 6,2 раза - до 6 грн. Тариф на виклик певної особи також збільшується більш ніж у шість разів - до 6 грн.

Крім того, збільшується тариф на уявлення розмови в призначений абонентом час - з 0,96 грн до 6 грн, а також тариф на повідомлення на адресу особи, що викликається про запрошення до переговорного пункту для ведення міжміської телефонної розмови, - з 2,4 грн до 15 грн.

Крім цього, з 21 січня зросте тариф на довідку про номер телефону в іншому населеному пункті - з 1,44 грн до 9 грн.

Як відомо, у вересні 2011 року "Укртелеком" створив ТОВ "ТріМоб" з метою виділення мобільного бізнесу в окрему юридичну особу для подальшого його продажу, однак поки продаж компанії не відбувся

У листопаді того ж року НКРЗ видала "ТріМоб" ліцензію на мобільний зв'язок на всій території України до 2020 року. Пізніше переоформила ідентифікаційний код мобільної мережі і всі пов'язані з мобільним зв'язком ліцензії "Укртелекому".

ТОВ "ЕСУ", українська "дочка" австрійської EPIC, стало власником 92,79% акцій "Укртелекому" за підсумками оголошеного восени 2010 року приватизаційного конкурсу. Вартість купівлі сягнула 10 млрд 575,1 млн грн. Угода закрита в травні 2011 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чергове "покращення" від Януковича з Ахметовим
Відповісти
Та давно продати треба ту контору "Укртелеком"! Ні якості послуг, нічого нема - крахобори блін!!!
Відповісти