У громаді на Волині буде конкурс місцевих ініціатив

У громаді на Волині буде конкурс місцевих ініціатив
Голобська селищна рада затвердила програму підтримки місцевих ініціатив жителів на 2018 рік.

Програмою ставляться завдання забезпечити постійну співпрацю місцевої влади з громадськістю; розвинути активність мешканців та створити ефективні механізми розвитку громади, – повідомляють в асоціації ОСББ.

Отож, у 2018 році на жителів Голобської громади очікує конкурс, у якому буде можливо проявити свою креативність та небайдужість і вирішити одну із важливих проблем громади.

Нагадаємо, що у минулому, 2017 році Устилузька міська рада почала працювати над залученням мешканців до вирішення локальних проблем і з цією метою радою спільно із Волинським ресурсним центром розвитку місцевої демократії було напрацьоване та прийняте Положення про реалізацію конкурсу місцевих ініціатив з загальним бюджетом 100 тисяч гривень. В результаті конкурсу було подано 15 проектних пропозицій, які зачіпали найрізноманітніші проблеми: від благоустрою вулиць, облаштування зон відпочинку, організації дозвілля та покращення екологічної ситуації до впровадження енергозберігаючих заходів та покращення умов проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах.

Такі конкурси – це прекрасна можливість мешканцям громади втілити ідею чи вирішити проблему, яка на їхню думку є важлива та першочергова. Крім активності такі ініціативи згуртовують людей та дають можливість відчути себе причетним до процесів розвитку, котрі відбуваються в громаді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: громада
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У громаді на Волині буде конкурс місцевих ініціатив
03 січень, 2018, 04:19