П'яна аварія в центрі Луцька: водій збив дерево і рекламний щит

П'яна аварія в центрі Луцька: водій збив дерево і рекламний щит
У Луцьку водій у стані сп’яніння вчинив аварію в центрі міста.

Сьогодні, близько 11 години, екіпаж патрульних прибув на виклик про ДТП на перехресті проспекту Волі-вулиці Шопена, - інформує прес-служба патрульної поліції Волинської області.

Тут водій Citroën на іноземній реєстрації не впорався з керуванням та виїхав на тротуар, збивши рекламний щит, дерево і огородження.
В автопригоді ніхто не постраждав.

Чоловік був у стані сп’яніння, що й підтвердила перевірка – 1,30 проміле алкоголю в крові, що майже в 7 разів вище від допустимої норми 0,2.

На нього оформили 2 протоколи та 1 постанову.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли це нарешті скінчиться? Євробляхи, п'яні водії, скалічені пішоходи, понівечена інфраструктура... Де обіцяна дорожня поліція, де проект "Безпечне місто"? Схоже нікому немає діла до того, в першу чергу міській владі.
Відповісти
Знову євробляхи, коли вже іх заборонять, там жеж іздить неадекватний контингент
Відповісти
це скінчиться коли парламент буде пацювати на людей,коли будуть приймати демократичні европейські закони а не тянути нас в дебрі совкового життя лобіюючі своі інтереси!!!
Відповісти
Там людне місце. Могли проходити люди. Є бог на світі. Я проходив мимо, коли авто вже вантажили на евакуатор. Бачив цього водія - пяну гниду з рибячими очима 130 см зросту в спортивних засцяних штанах. Були так звані поліцейські, які вже отримали "своє" і розмовляли з цим виродком на "рівних", як з постраждалим, співчуваючи йому... Цікаво, де ходити пішоходам, як вберегти себе, як чекати дітей зі школи?
Відповісти
Машина розмитнена ,а ви дурні не пишіть бо не можете купити собі самоката даже на бляхах.
Відповісти
Зупинити навалу бляхарів простіше простого, достатньо ДФС примусити виконувати свою роботу, а не брати 300 баксів і закривати очі на "верблюда".
Митний кодекс прямо вказує:

Стаття 558. Взаємодія органів доходів і зборів з правоохоронними органами.

1. Органи доходів і зборів при виконанні покладених на них завдань взаємодіють з правоохоронними органами в порядку, встановленому законодавством.

3. Правоохоронні органи повідомляють органи доходів і зборів про виявлені ними порушення митних правил або контрабанду.

4. Правоохоронні органи зобов’язані письмово повідомляти органи доходів і зборів про наявність оперативної інформації щодо можливих випадків переміщення товарів з порушенням норм законодавства України. У разі наявності такої оперативної інформації від правоохоронних органів митний контроль та митне оформлення здійснюються за письмовим рішенням керівника органу доходів і зборів, який отримав цю оперативну інформацію, або особи, яка виконує його обов’язки, в обсягах та у формах, передбачених цим Кодексом.

Таким чином, правоохоронний орган ( патрульна поліція) зупиняє авто на іноземній реєстрації на підставі того, що є підозра, що дане авто може експлуатуватися незаконно, перевіряє хто за кермом і якщо не власник, то авто поміщається на штрафмайданчик і відбувається передача справи на митницю.

ЧОМУ НЕ ВИКОНУЮТЬ ЗАКОН?!
Відповісти
Стаття 35. Зупинення транспортного засобу

3) якщо є інформація, що свідчить про причетність водія або пасажирів транспортного засобу до вчинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення, або якщо є інформація, що свідчить про те, що транспортний засіб чи вантаж можуть бути об’єктом чи знаряддям учинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення;

Керування резидентом ТЗ на іноземній реєстрації є порушенням митних правил, за що передбачена адміністративна відповідальність.
Таким чином, зупиняти можна, перевіряти можна, якщо дійсно за кермом власник- іноземець то поїде далі, решта 99% авто мають затримані та передані митниці.

Того вимагає закон, тому пора вже поліції та митниці почати працювати, а не придумувати відмазки, що не вистачає повноважень.

Відповісти
Для початку потрібно на законодавчому рівні встановити відповідальність поліції за вчинення дорожніх правопорушень. Це має стосуватись і водіїв, і перехожих, які перетинають вулицю де заманеться. Тільки тоді у поліції виникне стимул проводити профілактичну роботу з водіями і не-водіями, а також регулярно проводити перевірку місць, де є найбільша спокуса порушити закон.
Відповісти
не до блях а кожен нехай напише на скільки заправляє щоденно авто і помножемо на 30 днів ГРОМАДЯНИ НАПИШІТЬ
Відповісти
Останні новини
П'яна аварія в центрі Луцька: водій збив дерево і рекламний щит
03 січень, 2018, 13:10