Центр адмінпослуг у Луцьку запрацює до кінця березня, - мерія

Центр адмінпослуг у  Луцьку запрацює до кінця березня, - мерія
Начальником центру надання адміністративних послуг призначили нинішнього керівника відділу звернень міськради Ларису Карп’як.

Про це 15 січня під час оперативної наради повідомив луцький міський голова Микола Романюк.

Він представив нового керівника центру та зазначив, що установа запрацює до кінця березня 2013 року. Центр буде працювати у приміщенні колишнього будинку побуту, що за книжковим пасажем та надаватиме адміністративні послуги громадянам.

Нагадаємо, раніше міський голова заявляв, що ЦНАП відкриють 19 грудня

«Ларисо Володимирівно, ми домовляємося з вами, що до кінця березня ми запускаємо з вами в роботу центр. І це стосується всіх служб, в тому числі тих, які не зовсім на сьогодні з цим згідні. І які вставляють палки в колеса і тормозять цей процес», - зазначив Микола Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волиньпост, що у вас із відмінюванням? Це шкільна програма початкових класів ЗОШ! Цитата: "Начальником центру надання адміністративних послуг призначили нинішнього керівника відділу звернень міськради Лариса Карп’як". Невже нічого не помічаєте?
Відповісти
Йдемо далі(там узагалі перли): «ЛарисА(!!!) ВолодимирівнА(!!!), ми домовляємося з вами, що до кінця березня ми запускаємо з вами в роботу центр. І це стосуЮться всІ(???!!!) служб, В (!) тому числі тих, які не зовсім на сьогодні з циХ(!!!!!) згідні. І які вставляють палки в колеса і тормозять(!!!!) цей процес», - зазначив Микола Романюк".. І якщо чиновник розмовляє суржиком (а волинські чиновники як і деякі місцеві "акули пера" масово цим грішать), то в цитаті не обов'язково подавати цей суржик. Сміливо заміняйте покручі літератрурним відповідником. Якщо ви його знаєте, звісно ж!
Відповісти
Останні новини
Центр адмінпослуг у Луцьку запрацює до кінця березня, - мерія
15 січень, 2013, 11:25