У лучанки в квартирі – понад півсотні котів та собак

У лучанки в квартирі – понад півсотні котів та собак
Переоцінивши свої сили, лучанка прихистила у своїй квартирі більше півсотні котів та собак.

Міліціонери, представники прокуратури, ветеринарної інспекції, Волинського товариства захисту тварин зібралися 14 січня на Грушевського, 9 у Луцьку, аби вилучити котів і собак із помешкання Тамари Бондаревської, пише ВОДТРК.

У двох своїх двокімнатних квартирах вона влаштувала справжнісінький притулок. Такий фанатизм жінки заважає нормально жити сусідам, адже сморід у під’їзді неймовірний.

Лікар-гігієніст Микола Лопаль більше 5 хвилин у помешканні, що стало притулком для собак і котів, пробути не зміг. Як і пояснити чому представники санепідемстанції не реагували на таку ситуацію раніше.

Голова громадської організації «Волинське товариство захисту тварин» Дана Новарчук повідомила, що вони співпрацювали з власницею тварин, хоча і бачили, що коти і собаки утримувалися в антисанітарних умовах, без належного харчування, більшість – без щеплень.

Згадана норма закону здивувала слідчого Луцького міськвідділу УМВС України в області Іванну Мороз. Вона повідомила, що є стаття про неналежне поводження з тваринами, але у ситуації на Грушевського, 9 про це поки не йдеться.

Собак і котів забрали, їхня власниця від коментарів відмовилася. Сусіди, тим часом, впевнені, що згодом жінка у своєму помешканні знову влаштує притулок для бездомних тварин і неприємний запах, не встигнувши вивітритися, дошкулятиме далі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
соседи я вас сочувствую!!!!
Відповісти
Тому притулку біля 10 років. І нічого тут не зроблять. Мешканці цього будинку куди лише не зверталися. Та цьотка - юристка. І цим все сказаного. Залишається лише поспівчувати її сусідам.
Відповісти
у нее е6е еще одна квартира на Г.Артемовского с котами и собаками.я была на квартире на Грушевского хотела взять кота там просто ужас что твориться. в подъезд вообще нельзя зайти.такая вонь
Відповісти
Люблю животных, но без фанатизма.
Відповісти
непонятно, зачем члены Общества защиты животных вместе с Даной Новарчук туда сбежались: у них в приюте на мамсурова такое же творится - и даже хуже. мне моя знакомая на днях фото показывала из того приюта - жуть!!!
Відповісти