Волинянин, який «побив» сина, виявився потерпілим

Волинянин, який «побив» сина, виявився потерпілим
Матір із 11-річним сином, які мешкають у селі Нова Вижва Старовижівського району, звели наклеп на главу сім’ї, мовляв, чоловік жорстоко побив свого 11-річного сина.

Як розповіли «Волиньpost» у прес-службі обласного управління МВС, насправді матір із сином неправдиво свідчили проти чоловіка.

Детективна історія розпочалася 11 січня, коли до Старовижівського райвідділу міліції прийшла жінка з 11-річним сином Миколою. Хлопець попередньо побував у лікарні. Нібито потрапив туди через побої, які наніс йому рідний батько – 55-річний Микола. Дружина чоловіка підтвердила: сина побив батько.

Однак після розслідування з’ясувалося, що насправді першим до міліції звернувся… батько, із заявою, що його побили дружина і син. Дружина, при такому розвитку подій, вирішила схитрувати. Для цього вона взяла неповнолітнього сина і вирушила до травматичного пункту, де наказала малому повідомити лікарям, ніби то його побив власний батько. Насправді ж дитину госпіталізували до лікарні з бронхітом.

Нині міліція з’ясовує подробиці сімейного скандалу, внаслідок якого потерпів саме глава родини. А щодо обмовляння сином і дружиною рідного чоловіка – міліція визначиться, чи карати за неправдиві свідчення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У ДАІ знизили ціни
13 січень, 2012, 13:19
Волинянин, який «побив» сина, виявився потерпілим
13 січень, 2012, 12:36