У Луцьку обурюються послугами «Волі»

У Луцьку обурюються послугами «Волі»
У Луцьку користувачі інтернету від компанії-постачальника "Воля" обурюються послугами провайдера.

Так, про один з таких випадків оповідає журналістка Юлія Антонюк:

"Вже кілька днів підряд пропадає інтернет Воля - він просто ввечері не працює, а на ранок все ок, як ні в чому не було. Приходили техніки, де точно поломка не виявили, але замінили порт (на даху будинку) і попередили, якщо і надалі будуть проблеми, викликати їх для заміни повністю всього кабелю (з даху і до пристрою)".

"Сьогодні (15 січня, - ред.) телефоную до Волі з тією ж проблемою "Де мій інтернет?" і тут мені повідомляють, що заміна кабелю поза межами квартири безкоштовна, а у квартирі 7 грн. метр. Запитання, якого біса я маю в квартирі міняти кабель за свій рахунок, якщо місце його пошкодження невиявлено, і можливо проблема знаходиться за межами квартири?"

"P.S. Подібні проблеми кілька днів і у кількох знайомих, які теж користуються послугами Волі".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сказати нехай замінять до квартири і все! )
Відповісти
Імхо, багато гадили на інтернет від УКРТЕЛЕКОМ, а він працює завжди, 15 років жодних скарг, а до нього був ФОТАКОМ, о то був жах з їх дисконектами))).
Відповісти
"Київстар" працює ідеально, за майже 4 роки ніколи не обривало, технічне обслуговування роблять у ночі. Але деруть за це, як з чужої тещі шкіру.
Відповісти
"Воля" -це дійсно ЖАХ.
Відповісти
І у мене теж саме.. 10 разів на день пропадає інтернет, просто як ніби роблять "сброс" користувачів, щоб не перевантажити свої сервера. Був Аирбайтс - ніразу за 7м років - інет не пропадав. А це просто слів нема...
І у всіх знайомих те ж таке, як віджати аирбайтс так віджали а потужностей нехватає.
Відповісти
Воля-інтернет жах!!!!
Відповісти
Інтернет жахливий і ніякі скарги на них не діють.
Відповісти
Були схожі проблеми...спочатку був аирбит майже рік -
жодної проблеми...потім їх викупила воля....і така ж проблема була виключно вечером, до чого тут кабель????
Вони тупі там всі як пробка.
а ще за виклик техніка хочуть бабкі))) гнила контора!!!

Відповісти
Проблема не тільки в інтернеті, телебачення також жахливе. Встановили цифрове телебачення, а воно працює через раз! До них зателефонуєш, а вони: "перезапустіть тюнер!".І так кожного разу!
Відповісти
Ну, вплинути на них, щоб вже і зараз вирішили проблему, таки можна, але... Методи описувати не буду - бо на межі законності, і то не домашній інтернет.
Відповісти
Я Слава Богу ніколи провайдером "Воля" не користувався, але користується багато моїх знайомих, то після того, як порівнювали мій нет і свій, то всі переходили на мій, в мене Київстар і майже за 1 рік користування ним була всього 1 раз що небуло інету до обіду не було і це вони чесно сказали, що причина в них, а в іншому все шикарно!
Відповісти
Воля - лайно! Перейшов на Київстар - супер!
Відповісти
Я користувався послугами цього жлобського провайдера в частині аналогового телебачення. Користувався навіть не із своєї волі (воля...воля.. тафтологія), а через те, що після того як вони "прихватизували" мережу АВЕРС, то забрали собі їхніх абонентів. Наразі була можливість відмовитись від їхніх послуг, що і було зроблено. Не шкодую і іншим теж раджу це зробити. Здирницька політика цього провайдера, щодо тарифоутворення не направлена в бік споживача, тому нам з ними не по дорозі.
Відповісти
Був користувачем аербай просто ідеальний був провайдер!За 5 років користування жодних проблем,а тут воля поглигула провайдера і прийшов капець!!!Кожень день зриви!І то по папу разів на день!!!До куллцентра нереально дозвонитися,на київстар ненаважусь перейти мав з ниси теж проблеми свого часу,та і дорого..
Відповісти
Я вкрай незадоволена послугами даної компанії!
Інтернет постійно тормозить , не відповідає заявленій швидкості, вночі взагалі часто не працює, і ще компанія " Воля" систематично піднімає тарифи , я плачу 180 грн на місяць вже , при тому що коли я починала ним користуватись це коштувало 120 грн.
Відповісти
всі одинакові рано чи пізно починаються якісь проблеми
Відповісти
В мене та сама проблема..( а на десерт хамство колцентру(((
Відповісти
Ви неправі. Я користуюся волею 4 роки, проблем серйозних не було. Smart телебачення взагалі чудове, але звісно якщо ви хочете все на халяву і wi-fi роутер і тюнер і щоб вам підкючили безплатно то який ви хочите інет? Купіть власний wi-fi роутер потужний і у вас буде якісний інтернет. А якщо навіть щось зламалосб, то погодьтеся що це техніка і вана час від часу ломається, тому за виклик майстра заплатити 50 гривень це не така велика сума......
Відповісти
Останні новини
У Луцьку обурюються послугами «Волі»
16 січень, 2018, 00:17